Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Adevărul Adevărul,
Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Ziua a cincea a fost una agitata si foarte nebuna la Australian Open. Ca o sentinta definitiva a venit ultimul meci al carierei danezei Caroline Wozniacki, iar in rest surprizele s-au tinut lant, venind ca tirul de mitraliera 3 si 12 la feminin, 2 la masculin). Asa cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta rezultatele zilei, reperele si povestile de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Australian Open, ziua a 3-a. Reperele: duel de la distanta Federer - Djokovic, primul nume din Top 8 - OUT si rana lui Dimitrov

Ziua a treia a introdus in ecuatia Australian Open-ului un nou element dupa caldura si ploaie: vantul! Organizatorii sunt insa multumiti: meciurile iau avant, au scapat de restante si povestile sunt cat se poate de interesante. Adevarul va prezinta toate fazele si rezultatele notabile.

Australian Open, ziua a 4-a. Bilant fain al primelor 10 favorite, ce au facut in decisiv Wawrinka si Thiem + circ a la Kyrgios

Australian Open si-a stabilit tablourile complete pentru saisprezecimi la simplu feminin si masculin. Au fost probleme, joi, pe terenurile exterioare, startul fiind intarziat din cauza acumularii apei si a prafului, de peste noapte. 16 meciuri de dublu au fost amanate, dar, la simplu, suntem in grafic. Cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta toate reperele si rezultatele zilei a 4-a de la Melbourne.

Roger Federer se califica in optimile de Australian Open, dupa un thriller cu Millman de peste 4 ore. De 7 ori castigator la Antipozi, elvetianul a revenit de la 4-8 in supertiebreak

Roger Federer s-a calificat dramatic in optimile de la Australian Open, dupa ce a revenit incredibil in supertiebreak-ul din partida cu John Millman. Meciul a durat peste patru ore si a fost transat in cinci.

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Roger Federer supravietuieste unui meci maraton si ajunge in optimi la Australian Open. Noi pagini de istorie scrise de elvetian

Meci de patru ore intre Roger Federer si John Millman, vineri, in inchiderea sesiunii de seara pe arena centrala Rod Laver de la Melbourne.

La box, arbitrul l-ar fi numarat pana la 8. De acolo insa, l-a ucis pe Dimitrov |Povestile Australian Open: americanul reinventat de mentorul lui Jim Courier

Daca acesta ar fi un meci de box, arbitrul l-ar fi numarat pana la opt. Este ametit si confuz. Sunt cuvintele lui Brad Gilbert despre americanul Tommy Paul, miercuri, la patru ore de la startul duelului acestuia din turul doi cu Grigor Dimitrov, la Australian Open 2020. in direct, la tv.

FOTO Organizatorii de la Australian Open, nevoiti sa amane startul partidelor. Ce s-a intamplat joi dimineata

Organizatorii de la Australian Open au ziua si provocarea la editia din 2020. Joi dimineata, terenurile exterioare din complexul Melbourne Park erau acoperite cu apa si mult praf, motiv pentru care s-au inregistrat intarzieri de peste doua ore la startul primelor partide. Doar pe trei arene s-a putut juca conform planificarii initiale: Rod Laver Arena, Margaret Court Arena si Melbourne Arena, acestea fiind dotate cu acoperis retractabil.

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Americanca Sofia Kenin 15 WTA), favorita numarul 14, s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang 35 WTA). Ziua de vineri a fost insa una cu ghinion pentru Naomi Osaka campioana en-titre), Serena Wiliams, Madison Keys si Caroline Wozniacki, care au parasit turneul de la Melbourne inca din runda a treia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )