Libnet.ro
UNICEF

13:30

Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Americanca Sofia Kenin 15 WTA), favorita numarul 14, s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang 35 WTA). Ziua de vineri a fost insa una cu ghinion pentru Naomi Osaka campioana en-titre), Serena Wiliams, Madison Keys si Caroline Wozniacki, care au parasit turneul de la Melbourne inca din runda a treia. continuă pe Hotnews

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

Naomi Osaka, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am mentalitate de campioana

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit turneul inca din turul al treilea, fiind eliminata de Cori Gauff. Dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei de 15 ani, japoneza a declarat ca inca nu are mentalitate de campioana.

Simona Halep profita de eliminarea lui Naomi Osaka. Cum arata clasamentul WTA actualizat in timp real

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, aluneca serios in clasamentul mondial dupa eliminarea suferita in turul 3.

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului.

Campioana en-titre Australian Open, eliminata de o sportiva din afara Top50: Cori Gauff, victorii pe linie, la doar 15 ani

Castigatoarea trofeului, din anul 2019, Naomi Osaka a parasit competitia de la Australian Open, vineri, dupa o infrangere categorica, suferita in fata lui Cori Gauff.

Campioana en titre, OUT de la Australian Open! Cori Gauff produce surpriza turneului

Jucatoarea nipona de tenis Naomi Osaka, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, a fost eliminata vine.

Australian Open: Serena Williams, in turul trei fara batai de cap

Serena Williams a obtinut biletul pentru turul trei de la Australian Open dupa un meci de o ora si 18 minute cu Tamara Zidansek 70 WTA, Slovenia). A fost 6-2, 6-3 pentru campioana din SUA, favorita numarul 8 a competitiei de la Melbourne. Pentru Serena urmeaza partida cu Qiang Wang 29 WTA).

Digisport: Devastata si lipsita de fair-play. Ce a spus Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Hai sa fim cinstiti!

Serena Williams 38 ani), de sapte ori castigatoare a turneului, aflata in cautarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, a fost eliminata de la Australian Open. Chinezoaica Qiang Wang a produs uriasa surpriza si s-a impus cu 6-4, 6-7 27), 7-5.

VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

De sapte ori castigatoare la Melbourne, Serena Williams a incheiat socotelile cu editia din acest an de la Australian Open, americanca fiind eliminata in turul trei de chinezoaica Wang Qiang, scor 6-4, 6-72), 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )