Libnet.ro
UNICEF

20:15

Australianul care a ucis 51 de persoane in doua moschei din Noua Zeelanda a fost condamnat la inchisoare pe viata

Adevărul Adevărul,
Australianul care a ucis 51 de persoane in doua moschei din Noua Zeelanda a fost condamnat la inchisoare pe viata

Australianul acuzat ca a ucis 51 de persoane, in martie 2019, in doua moschei din Christchurch, in Noua Zeelanda, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, fara drept la eliberare conditionata, anunta BBC. continuă pe Adevărul

Noua Zeelanda: Sentinta pentru cel care a ucis 51 de musulmani anul trecut, la Christchurch, a fost decisa

Un judecator din Noua Zeelanda l-a condamnat pe Brenton Tarrant la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru uciderea a 51 de credinciosi musulmani in cel mai sangeros atac din istoria tarii, transmite Reuters.

Alegeri locale 2020 |Doua comune din Botosani, nevoite sa isi majoreze numarul de consilieri dupa ce un val de ucraineni si moldoveni si-au declarat acolo domicilii fictive pentru a lua cetatenia romana

Situatie nemaintalnita in Romania! Doua comune din judetul Botosani sunt obligate sa isi majoreze numarul de consilieri locali la alegerile locale din 27 septembrie, pe motiv ca a crescut numarul.

Doua plaje din Europa, in topul celor mai frumoase din intreaga lume

Un top al celor mai frumoase plaje din lume a adus in atentia tuturor iubitorilor de valuri doua plaje superbe aflate chiar in Europa. Despre ce locatii este vorba? Top cele mai frumoase plaje din lume Un top realizat recent a adus in atentia oamenilor de pe tot mapamondul cele mai frumoase plaje din intreaga .

Angajatii a doua spitale din Craiova, cercetati pentru zadarnicirea combaterii pandemice

Sefii de laboratoare de la doua spitale de stat din Craiova sunt suspectati ca au refuzat sa primeasca pentru testarea COVID probe recoltate de catre DSP Dolj in cadrul unor anchete epidemiologice, sub pretextul ca sunt prea aglomerati si ca au de lucrat pe aparatele PCR teste din judetele limitrofe. in realitate, aceste laboratoare faceau teste pentru persoane care aveau nevoie de ele ca sa plece in calatorie in strainatate, arata un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, conform Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )