Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noua Zeelanda: Sentinta pentru cel care a ucis 51 de musulmani anul trecut, la Christchurch, a fost decisa

Hotnews Hotnews,
 Noua Zeelanda: Sentinta pentru cel care a ucis 51 de musulmani anul trecut, la Christchurch, a fost decisa

Un judecator din Noua Zeelanda l-a condamnat pe Brenton Tarrant la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru uciderea a 51 de credinciosi musulmani in cel mai sangeros atac din istoria tarii, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Australianul care a ucis 51 de persoane in doua moschei din Noua Zeelanda a fost condamnat la inchisoare pe viata

Australianul acuzat ca a ucis 51 de persoane, in martie 2019, in doua moschei din Christchurch, in Noua Zeelanda, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, fara drept la eliberare conditionata, anunta BBC.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

Noua descoperire in chimie: catalizatorul care ar putea schimba procesele de productie

Noul catalizator pe baza de azot are potentialul de a transforma productia chimica la un cost mult mai mic si cu eficienta crescuta, inclusiv pentru fabricarea de combustibili bio si fosili,.

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters.

Frig extrem chiar si pentru cel mai rece sat din lume: -10 grade in august la Oimiakon

La Oimiakon, satul din Iakutia unde iarna sunt si sub - 60 de grade temperatura a scazut spre - 10 grade luni dimineata, in mai multe locuri dintr-o zona intinsa minimele scazand sub - 5 grade. in iunie si iulie au fost si peste 30 de grade la Oimiakon, iar intr-un alt sat extrem de rece, Verhoiansk, au fost +38 de grade. -10 grade este o temperatura foarte scazuta chiar si pentru un loc atat de rece, august aducand in ultimii ani minime de cel mult - 4 grade C.

MINISTRUL MEDIULUI: Bugetul pentru programul Rabla Plus a fost suplimentat pentru persoanele care doresc sa-si cumpere masini electrice

Ministrul Mediului, Costel Alexe, anunta suplimentarea cu 60 de milioane de lei a bugetului pentru programul Rabla Plus pentru persoanele care doresc sa achizitioneze masini electrice sau hibride. Astfel, pentru anul 2020 bugetul programului Rabla Plus va ajunge la 200 de milioane de lei, spune Alexe, citat de News. ro.

Guvernul va aproba o OUG pentu achizitionarea unor containere sanitare pentru scolile care nu au apa si canalizare

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de luni un proiect de ordonata de urgenta privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente anului scolar 20202021 in contextul riscului de infectie cu coronavirus SARS-Cov-2. Astfel, vor fi alocati bani, prin Programul Operational Competivitate, pentru achizitionarea unor containere sanitare mobile in scolile care nu sunt racordate la reteau de apa si canalizare. De asemenea, actul normativ prevede si achizitionarea de echipamente IT pentru invatamantul online din fonduri externe nerambursabile alocate Romaniei, in perioada de programare 2014-2020, scrie News.

Se dau 2.500 lei pentru romanii care fac asta. Cum ii primesc si ce conditii sunt

Statul vrea sa ofere cate 2. 500 de lei unor categorii de romanii, bani ce vin sub forma unui sprijin financiar in pandemie. Ministrul Muncii promite ajutoare in pandemie pentru cei afectati de.

Vestea momentului pentru romanii care au cont si card bancar. Se intampla de acum

In ultimele zile de vara, Banca Transilvania a venit cu un anunt de senzatie pentru romani. Se intampla in acest weekend si banca sustine ca sunt ceva beneficii. Sunt momente in care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )