Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australienii se grabesc sa cumpere lire sterline dupa Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Australienii se grabesc sa cumpere lire sterline dupa Brexit

Casele valutare din Australia s-au confruntat cu o situatie haotica, iar banca Commonwealth Bank a suspendat chiar unele operatiuni de schimb valutar dupa ce lira sterlina a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani in urma Brexitului, informeaza publicatia The Sydney Morning Herald. continuă pe Ziarul Bursa

Efectele Brexit: romanii cu economii in lire sterline asalteza casele de schimb valutar si cumpara lei sau euro. Nimeni nu vine cu mai putin de 10.000 de lire

Rezultatele referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE au dus la o depreciere a lirei sterline la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Pe acest fond, multi romani care au avut economii in lire sterline au luat cu asalt casele de schimb valutar. Nimeni nu a venit cu cateva sute. Fiecare a schimbat intre 10. 000 si 70. 000 de lire, a spus patronul unuia din cele mai mari lanturi de case de schimb valutar.

Omul care a facut o avere dupa BREXIT

ConformBloomberg, Crispin Odey, seful Odey Asset Management, a castigat vineri peste 200 de milioane de lire sterline, pentru el si investitorii sai, dupa ce a paritat pe Brexit si pe faptul ca actiunile la bursa s.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Brexit: Casele de pariuri au schimbat directia si dau invingatoare tabara pro-Brexit

Casele de pariuri au schimbat directia vineri dimineata si dau ca pronostic iesirea din UE a Marii Britanii, dupa ce pana acum au mizat toate, fara ezitare, pe ramanerea in blocul comunitar, relateaza Reuters.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de [].

Catalin Predoiu cere demisii dupa BREXIT: E nevoie de un presedinte al Comisiei Europene mai putin coleg cu Putin

Catalin Predoiu a scris, pe pagina lui de Facebook, ca presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din Marea Britanie. Brexit nu.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

LIVE TEXT Carnagiu pe pietele financiare dupa Brexit. Lira sterlina a pierdut deja 10% / Investitorii arunca actiunile si muta bani pe activele de refugiu

Carnagiu pe pietele financiare globale vineri dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE, trimitand lira sterlina intr-un plonjon record si lovind dur actiunile din toata lumea. Investitorii au aruncat peste bord activele de risc si au fugit spre cele de refugiu, obligatiuni guvernamentale, aur sau yeni. 44 SP spune ca Regatul Unit isi va pierde probabil ratingul de credit AAA8. 26 Va fi urat in dimineata asta. Va prinde multi oameni pe picior gresit, fara discutie, a declarat un broker. 22Banca Angliei, in contact strans cu bancile dupa votul pentru Brexit 8. 22 Obligatiunile germane au atins un nivel-minim record, randamentul ajungand la -o,3%8. 19 Actiunile de pe bursa din Hong Kong a scazut cu 5%.

Care sunt efectele pozivite dupa BREXIT

Exista si partea plina a paharului dupa iesirea Marii Britanii din spatiul comunitar, sustine fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas. Acesta considera ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )