Libnet.ro
UNICEF

08:47

Austria impune restrictii pentru romani. Cum se poate evita carantina sau izolarea de 14 zile

Antena3 Antena3,
Austria impune restrictii pentru romani. Cum se poate evita carantina sau izolarea de 14 zile

Romania a fost inclusa de Austria pe lista tarilor cu risc, din cauza cresterii numarului de cazuri noi de Covid-19. incepand din 9 iulie, romanii care doresc sa intre in Austria trebuie sa intre in carantina sau izolare timp de 14 zile. in caz contrar, amenzile pot ajunge pana la 1. 450 de euro. Cetatenii care calatoresc din Romania vor putea intra in Austria fara sa stea in izolare doar daca prezinta un certificat in limba engleza sau germana) de test negativ pentru infectia cu COVID-19, efectuat in ultimele 4 zile, anterior intrarii in Austria. continuă pe Antena3

Ni se inchid tot mai multe porti in Europa. Austria impune carantina obligatorie pentru romani, in urma cresterii cazurilor de Covid-19

Austria emite avertizari de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a anuntat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o inrautatire a situatiei legate de COVID-19 in aceste tari, transmite Reuters.

Austria impune carantina pentru romani si bulgari daca nu prezinta un test negativ COVID-19 la intrarea in tara

Autoritatile austriece au emis miercuri o alerta de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, motivand decizia prin agravarea pandemiei in tarile mentionate si aparitia unor focare in Austria legate de persoane din regiune, anunta Reuters.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi pentru incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi acuzati de incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Tara care impune carantina obligatorie doua saptamani pentru romani. Se schimba tot!

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria emite avertismente de calatorie in Bulgaria, Romania si Republica Moldova din cauza inrautatirii situatiei pandemiei COVID-19.

Italia solicita restrictii pentru calatorii din afara UE, pe fondul cresterii numarului de infectari cu COVID-19

Italia a cerut, miercuri, noi masuri de protectie pentru pasagerii care calatoresc in tarile Uniunii Europene din afara blocului pentru a bloca raspandirea noului coronavirus. Italia a suspendat toate.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Marea Britanie se pregateste sa inchida granitele pentru romani? Planul secret al guvernului britanic

Presa britanica a dezvaluit, inainte de pandemie, planul secret al guvernului britanic: granitele UK ar putea fi inchise pentru o mare parte din romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )