Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune. Chinezii incearca sa ia masuri drastice in ceea ce priveste reducerea poluarii, iar incurajarea vanzarii de masini electrice si hibride este una dintre solutii. Numai in 2016, 507. 000 astfel de masini au fost vandute in [].

Chinezii lanseaza cea mai ieftina masina electrica din lume. Cat costa si ce autonomie are

Intr-o lume in care masinile electrice devin din ce in ce mai necesare si mai raspandite, China nu e primul stat care iti vine in minte atunci cand te gandesti la acest mod de deplasare.

VIDEO Cum se face cea mai buna zacusca de vinete, fara mult ulei

Fiecare gospodina se lauda cu niste retete delicioase, cele mai bune din lume. Asa este, toate sunt delicioase, mai ales cand sunt facute acasa, cu mana ta, cu ingrediente proaspete si de calitate.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Cum arata acum cea care obisnuia sa fie cea mai frumoasa fetita din lume (FOTO)

In urma cu cativa ani, Thylane Lena Rose Blondeau era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. intre timp s-a transformat intr-o adolescenta superba care atrage toate privirile celor.

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pe care o urmeaza si regulile alimentare pe care incearca sa nu le incalce

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pentru o viata sanatoasa si fericita pe care o recomanda tuturor.

Cea mai buna salata de muraturi asortate (la rece)

Cea mai buna salata de muraturi asortate, la rece, este aceasta reteta, pe care o fac de peste 30 de ani. Fara sterilizare, fara multa munca, legumele raman tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibila.

FOTO. A murit cel mai batran om din lume, supravietuitor al lagarului de la Auschwitz

Yisrael Kristal, supravietuitorul lagarului de concentrare de la Auschwitz, recunoscut, in 2016, de Cartea Recordurilor Guinness, drept cel mai batan om din lume, a murit in Israel vineri. Barbatul avea 113 ani.

A murit cel mai batran barbat din lume. Cati ANI avea peste 100...

Israel Kristal era, pana in urma cu o zi, cel mai batran barbat din lume, supravietuitor al Holocaustului. Barbatul a murit vineri seara in orasul israelian Haifa, unde locuia, la.

A murit cel mai BATRAN barbat din lume. Cati ANI avea peste 100...

Israel Kristal era, pana in urma cu o zi, cel mai batran barbat din lume, supravietuitor al Holocaustului. Barbatul a murit vineri seara in orasul israelian Haifa, unde locuia, la.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )