Libnet.ro
UNICEF

18:31

VIDEO Cum se face cea mai buna zacusca de vinete, fara mult ulei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum se face cea mai buna zacusca de vinete, fara mult ulei

Fiecare gospodina se lauda cu niste retete delicioase, cele mai bune din lume. Asa este, toate sunt delicioase, mai ales cand sunt facute acasa, cu mana ta, cu ingrediente proaspete si de calitate. continuă pe Adevărul

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pe care o urmeaza si regulile alimentare pe care incearca sa nu le incalce

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pentru o viata sanatoasa si fericita pe care o recomanda tuturor.

Cea mai buna salata de muraturi asortate (la rece)

Cea mai buna salata de muraturi asortate, la rece, este aceasta reteta, pe care o fac de peste 30 de ani. Fara sterilizare, fara multa munca, legumele raman tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibila.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune. Chinezii incearca sa ia masuri drastice in ceea ce priveste reducerea poluarii, iar incurajarea vanzarii de masini electrice si hibride este una dintre solutii. Numai in 2016, 507. 000 astfel de masini au fost vandute in [].

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru.

Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. Programul manifestarilor din 15 august

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Salma Hayek: Am 50 de ani! De ce trebuie sa arat bine?. Actrita a dezvaluit si care este cea mai rea parte a procesului de imbatranire FOTO

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite, Salma Hayek, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit care este cea mai grea parte a procesului de imbatranire si a precizat ca niciodata nu a cedat presiunilor Hollywood-ului de a se mentine in forma.

Teatrul si bunele maniere. Care este cea mai mare grosolanie pe care o poti comite la spectacol, cand ai voie sa aplauzi si de ce fluieratul este interzis

Chiar daca mergem la spectacol intr-o zi de lucru, bunul gust si decenta trebuie sa ne insoteasca. De la o tinuta eleganta si pana la comportament, totul se face respectand bunele maniere, insa nu trebuie omise nici gafele pe care le putem comite.

Cum arata acum cea care obisnuia sa fie cea mai frumoasa fetita din lume (FOTO)

In urma cu cativa ani, Thylane Lena Rose Blondeau era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. intre timp s-a transformat intr-o adolescenta superba care atrage toate privirile celor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )