Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pe care o urmeaza si regulile alimentare pe care incearca sa nu le incalce

Adevărul Adevărul,
Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pe care o urmeaza si regulile alimentare pe care incearca sa nu le incalce

Mihaela Radulescu a dezvaluit care este cea mai buna dieta pentru o viata sanatoasa si fericita pe care o recomanda tuturor. continuă pe Adevărul

Salma Hayek: Am 50 de ani! De ce trebuie sa arat bine?. Actrita a dezvaluit si care este cea mai rea parte a procesului de imbatranire FOTO

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite, Salma Hayek, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit care este cea mai grea parte a procesului de imbatranire si a precizat ca niciodata nu a cedat presiunilor Hollywood-ului de a se mentine in forma.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

Cea mai buna salata de muraturi asortate (la rece)

Cea mai buna salata de muraturi asortate, la rece, este aceasta reteta, pe care o fac de peste 30 de ani. Fara sterilizare, fara multa munca, legumele raman tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibila.

Teatrul si bunele maniere. Care este cea mai mare grosolanie pe care o poti comite la spectacol, cand ai voie sa aplauzi si de ce fluieratul este interzis

Chiar daca mergem la spectacol intr-o zi de lucru, bunul gust si decenta trebuie sa ne insoteasca. De la o tinuta eleganta si pana la comportament, totul se face respectand bunele maniere, insa nu trebuie omise nici gafele pe care le putem comite.

Topul statelor unde se practica in mod frecvent topless-ul si nudismul. Ce tara europeana este cea mai permisiva

Femeile din Spania practica cel mai frecvent topless-ul si nudismul pe plaja, conform unui top realizat in opt tari ale lumii, citat intr-un studiu publicat vineri de institutul de sondaj francez Ifop.

Mihaela Radulescu, imagine senzationala in piscina! Pepene si voie buna!

Mihaela Radulescu se relaxeaza in casa ei din Monaco. Vedeta a ales o pozitie inedita in care s-a lasat pozata spre amuzamentul fanilor Pepene si voie buna a fost mesajul pe care l-a pus bruneta alaturi.

Din pacate nu voi mai reveni niciodata pe teren: Cea mai buna handbalista a Romaniei s-a retras (FOTO)

Una dintre cele mai bune jucatoare de handbal ale Romaniei s-a retras din activitatea sportiva. Ada Nechita a decis sa renunte la handbal la 33 de ani, desi putea sa mai joace o perioada semnificativa,.

Mihaela Radulescu, aparitie de senzatie la 48 de ani. A atras toate privirile cu crapatura rochiei - FOTO

Mihaela Radulescu a atras toate privirile la un eveniment la care si-a facut aparitia impreuna cu partenerul ei, Felix Baumgartner. Vedeta TV, care are 48 de ani, a postat apoi pe o retea de socializare o.

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii.

Cea mai mare pensie in Braila este in valoare de 24.415 lei. Cine beneficiaza de aceasta suma

In judetul Braila, cea mai mare pensie este in valoare de 24. 415 lei. Un fost magistrat este cel care beneficiaza de aceasta, pensia facand parte din categoria pensiilor de serviciu, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )