Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dacia a facut ANUNTUL care a uimit pe toata lumea: SOFERII care circula in Anglia TREBUIE sa stie ca...

B1 B1,
Dacia a facut ANUNTUL care a uimit pe toata lumea: SOFERII care circula in Anglia TREBUIE sa stie ca...

Dacia a anuntat ca a devenit principalul partener al Ligii Engleze de Rugby. Parteneriatul este valabil pentru patru ani. Dacia va fi de acum prezenta nu doar pe tricourile ligii, dar si pe tricourile. continuă pe B1

BOMBA! Ce se intampla cu emisiunea ROMANII AU TALENT: Anuntul care SOCHEAZA toata tara!

Emil Rengle, castigatorul ultimei editii Romanii au talent, a vorbit despre momentele care au marcat parcursul sau in cadrul celei mai urmarite competitii televizate din Romania. El a precizat ca succesul.

NU mai sunt bani de PENSII?! Autoritatile au facut ANUNTUL care AFECTEAZA milioane de romani: Pana cand se mai fac platile

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a recunoscut caguvernele Romaniei, inclusiv cele PSD, au majorat pensiile din pix, deoarece nu ajung suficienti bani la bugetul de pensii administrat de stat. Practic, so.

Au trait scene desprinse din filmele de groaza. Povestea lor a uimit pe toata lumea: E terifiant. Parea ca se distra pe seama noastra

Doi frati din Marea Britanie sustin ca sunt bantuiti de o fantoma care ataca persoanele care pasesc in casa lor. Darren si Chris Buttery spun ca traiesc cu o fantoma care impinge si loveste.

Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

In ciuda eforturilor uriase pe care le face, Smiley nu primeste niciun leu pentru traditionalul spectacol anual de la Arenele Romane. Din acest motiv, el ajunge uneori in conflict cu fratele sau, Filip, care e.

Pavel Bartos a facut anuntul cu care isi socheaza fanii: De obicei DERAIEM cand suntem foarte siguri pe noi...

Pavel Bartos prezinta, impreuna cu Smiley, Romanii au talent, cel mai iubit spectacol de televiziune din Romania, care aduna oameni cu talent autentic, surprinzatori, calitate artistica in momente unice, pline.

NIMENI nu se astepta la asta! SCHIMBAREA facuta de Andreea Marin a luat prin SURPRINDERE pe toata lumea... (FOTO)

Andreea Marin a purtat iar o peruca la un eveniment. Daca in urma cu doar cateva zile era blonda, acum vedeta e bruneta, cu par lung si cu breton. Marin a anuntat sfarsitul unei campanii in care a fost im.

Traian Basescu a facut anuntul: La 67 de ani, a venit timpul sa predau stafeta

Fostul presedinte Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca va preda stafeta unei noi echipe de conducere a formatiunii, precizand ca, la cei aproape 67 de ani pe care ii are, a.

SOC in televiziune! Cabral a facut ANUNTUL TRIST: A venit sa ma ia in CONGO! Ce se va intampla cu EMISIUNEA

Cabral Ibacka nu se sfiieste sa vorbeasca despre originile sale si despre trauma prin care a fost nevoit sa treaca in copilarie. De-a lungul timpului, acesta a scris pe blogul sau personal diferite ep.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! ANDREEA ESCA a facut anuntul bomba: E TERIFIATA...

Andreea Esca are mari emotii pentru fiica ei, Alexia, care se pregateste intens pentru examenul maturitatii si pentru plecarea ei la o facultate din Marea Britanie. Nu ca este stresata, este terifiata,.

Angelina Jolie, la un pas de DRAMA vietii: Risca sa-si piarda COPIII! Judecatorii au facut anuntul: Brad Pitt

Angelina Jolie a fost somata de judecatorul care se ocupa de cazul ei de divort sa ii permita luiBrad Pitt sa stea mai mult cu copiii lor, in caz contrar, actrita americana riscand sa piarda custodia.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3323 seconds )