Libnet.ro
UNICEF

23:30

GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00, pe Soseaua Chitilei spre Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, a lovit refugiul statiei STB Crinului s. continuă pe B1

TRAGEDIE! O celebra actrita din Romania, la spital in urma unui GRAV accident rutier (FOTO)

Actrita de teatru si film, Olga Delia Mateescu, in varsta de 69 de ani, a ajuns la spital in urma unui accident rutier, masina acesteia a fost lovita de un sofer. Aceasta va fi nevoita sa stea departe de.

Comisarul Traian Berbeceanu, implicat intr-un GRAV ACCIDENT AUTO. A intrat FRONTAL intr-o DUBITA

Traian Berbeceanu, fost sef BCCO Alba Iulia, a fost implicat, marti, intr-un accident rutier. Berbeceanu a intrat cu masina intr-o duba, pe centura Devei. Cei doi soferi au fost dusi la Politie pentru.

VIDEO Sofer roman de TIR, erou in Italia dupa ce a salvat doi tineri raniti intr-un grav accident

Un sofer roman a povestit pe Facebook cum intr-o noapte, in timp ce conducea masina de serviciu, a scapat de tragedia unui accident rutier ce putea sa-i fie fatal. in plus, barbatul a povestit cum a sarit in ajutorul celor doua persoane care se aflau in vehiculul i-au lovit tirul, acestia fiind raniti in urma impactului.

O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti. Oamenii legii, transferati la spital

Accident cu masina politiei in Bucuresti. Totul s-a intamplat in Sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei. Oamenii legii au fost loviti de un sofer neatent, care nu ar fi acordat prioritate masinii.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Traian Berbeceanu, implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Accident CUMPLIT in Bacau: O masina S-A RUPT iN DOUA! Bilantul VICTIMELOR

O persoana a murit in urma unui tragic accident produs luni dimineata, in jurul orei 4:30, in judetul Bacau. Autovehiculul in care se afla a intrat intr-un pom, aflat pe marginea drumului. Alti trei.

Iohannis, mesaj de condoleante pentru Macron dupa atacul criminal de la Strasbourg. Bilantul victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de condoleante presedintelui franez Emmanuel Macron, in urma atacului armat care a avut loc la Strasbourg. Marti seara, in jurul orei 20. 00, un individ inarmat cu o arma automata a patruns in perimetrul Targului de Craciun desfasurat in centrul orasului francez Strasbourg, si a deschis focul in multime. Cel putin 15 persoane au fost impuscate: trei au murit, iar alte sase sunt grav ranite.

Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leaga localitatile Medgidia si Tortomanu, judetul Constanta. Masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )