Libnet.ro
UNICEF

11:15

AutoMoto: Cum au fost sporturile cu motor afectate de coronavirus - Lista curselor amanate sau anulate

Hotnews Hotnews,
 AutoMoto: Cum au fost sporturile cu motor afectate de coronavirus - Lista curselor amanate sau anulate

In ultimele zile, numarul evenimentelor amanate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus a fost in crestere, iar sporturile cu motor au avut de asemenea de suferit. LEquipe a prezentat sambata situatia actuala a celor mai importante competitii automoto. continuă pe Hotnews

Bucuresti ramane fara curent, in plina epidemie de coronavirus: lista regiunilor afectate din Capitala

La cateva zile dupa o alta intrerupere programata a alimentarii cu energie electrica, mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent. in plina epidemie de coronavirus, Bucurestiul fiind orasul din Romania cu cele mai multe cazuri confirmate, Capitala va ramane fara curent electric. Chiar daca foarte multi oameni au inceput sa .

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus.

Violeta Alexandru anunta pe Facebook ca a fost testata negativ pentru coronavirus Comentarii acide: V-ati bagat in fata? Sunteti speciali?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca testul privind infectarea cu noul coronavirus a iesit negativ, dar postarea sa, pe langa urarile de sanatate, a atras comentarii dure legate de faptul ca o persoana fara simptome a fost testata atat de rapid, in conditiile in care acest lucru nu se intampla cu oamenii normali, inclusiv doctori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )