Libnet.ro
UNICEF

10:15

Autoritatea Electorala Permanenta, anunt important pentru romanii din diaspora. Nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti

Antena3 Antena3,
Autoritatea Electorala Permanenta, anunt important pentru romanii din diaspora. Nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti

Desi vorbim de un numar urias de romani in afara granitelor, nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti. Autoritatea Electorala Permanenta sustine ca exista tari care permit un numar. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din Diaspora, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pe.

Atentionare pentru romanii din Italia: Serviciile publice de transport, afectate de greva

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romani care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia ca in miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu.

LOTO 649. Numerele extrase joi 25 iulie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 25 iulie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 25 iulie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 25 iulie2019.

Cifre socante de la Guvern privind romanii din diaspora. Peste 9,7 milioane de romani ar fi in afara tarii

Cifre socante de la Guvern privind romanii din diaspora. Potrivit datelor prezentate de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in strainatate ar fi peste 9,7 milioane de romani. Estimarea a fost.

Alegeri prezidentiale. Romanii din strainatate vor vota intre 8 si 10 noiembrie la primul tur de scrutin si intre 22 si 24 la al doilea tur Alegatorii trebuie sa se preinregistreze

Romanii din strainatate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidentiale intre 8 si 10 noiembrie si intre 22 si 24 noiembrie pentru cel de al doilea tur, iar una dintre principalele conditii pentru infiintarea de sectii de votare in strainatate este ca alegatorii sa se preinregistreze pe platforma online a Autoritatii Electorale Permanente AEP), a declarat, miercuri, presedintele AEP, Constantin Mituletu-Buica.

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut in special pentru rolul din Blade Runner, a murit la 75 de ani

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut in special pentru rolul din filmul clasic SF Blade Runner, a murit in 19 iulie, dupa o scurta suferinta, la varsta de 75 de ani, a anuntat miercuri, citand familia acestuia, agentia ANP, preluata de Reuters.

Anunt important facut de Ministerul Educatiei despre manualele scolare

Peste trei sferturi dintre manualele scolare pentru clasele I-VII sunt asigurate prin contractele existente, potrivit unei informari transmise, miercuri, de Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit MEN,.

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

PENTRU SEDINTA DIN 29 AUGUST Romcarbon propune actionarilor un dividend cu randament de 3,2%

Actionarii Romcarbon ROCE) sunt convocati, pentru data de 29 august a acestui an, pentru a vota propunerea Consiliului de Administratie de a distribui ca dividende suma de 1,056 milioane de lei, reprezentand o parte din profitul net inregistrat in exercitiul financiar 2017, suma ramasa nedistribuita, se arata in convocatorul emitentului, transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )