Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure. continuă pe Antena3

Iohannis a promulgat legea privind votul din diaspora, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta: Cer Guvernului sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, ca promulga legea privind votul din diaspora, care ar trebui sa le asigure romanilor din strainatate dreptul de vot, fara a mai astepta ore in sir la coada. El a cerut ministerelor de Interne, Externe si Autoritatii Electorale Permanente sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta.

Legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din Diaspora, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pe.

Klaus Iohannis a promulgat modificarile legislatiei electorale prin care este introdus votul anticipat si votul prin corespondenta. Ce alte modificari legislative a mai anuntat (VIDEO)

Noile modificari ale legislatiei electorale introduc votul anticipat, votul prin corespondenta si le permite tuturor cetatenilor romani aflati la rand sau in sectia de votare sa voteze chiar si dupa ora.

Presedintele Klaus Iohannis anunta promulgarea legii privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti promulgarea legii privind votul in diaspora si a cerut Guvernului, MAI, MAE si AEP sa aplice si sa urmareasca organizarea in bune conditii a votului.

Iohannis anunta promulgarea legii privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti promulgarea legii privind votul in diaspora.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la ceremonia de semnare de catre UDMR a Acordului politic national, ca vointa cetatenilor exprimata la referendumului pe justitie din 26 mai, trebuie respectata i.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind referendumul: Nu schimba cu nimic realitatea. Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor

Decizia Curtii Constitutionale nu schimba cu nimic realitatea: Parlamentul nu va mai putea niciodata sa legifereze amnistia si gratierea coruptilor deoarece ar incalca vointa cetatenilor exprimata la referendumul din 26 mai, un principiu stabilit tot de CCR, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )