Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare pentru romanii din Italia: Serviciile publice de transport, afectate de greva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atentionare pentru romanii din Italia: Serviciile publice de transport, afectate de greva

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romani care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia ca in miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Romanii care vor sa mearga in Italia, avertizati ca miercuri va fi greva nationala in serviciile publice de transport

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia, ca miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu exceptia celui aerian. in schimb, in transportul aerian a fost anuntata o greva pentru 26 iulie.

Legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din Diaspora, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pe.

Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Un barbat aflat in vizorul jandarmilor a murit dupa ce fortele de ordine au intervenit cu spay lacriogen. Pe numele autoritatilor s-a infaptuit un dosar penal. Dosar penal pentru jandarmii care au omorat un om cu spay lacrimogen Parhetul Militar Iasi a deschis un dosar penal in cazul interventiei jandarmilor cu spray lacrimogen, interventie ce .

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii aflati in Italia in aceasta saptamana: Anuntul pe care nu trebuie sa-l rateze nimeni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Italia pe 24 iulie, avand in vedere ca angajatii din serviciile italiene de transport vor intra in greva.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Italia

Cea mai mare banca italiana dupa active, UniCredit SpA, intentioneaza sa concedieze 10% din forta sa de munca - aproximativ 10. 000 de angajati - in special in Italia, ca parte a noului plan de afaceri pentru.

Si totusi... e o nedreptate pentru angajatii din constructii. Ministerul Muncii confirma

Toti am vazut Ordonanta 114, care ulterior a fost modificata cu cateva alte OUG-uri. Cel mai recent a fost corectata pe zona constructiilor, dupa ce statul a incasat jumatate de an destui bani de la multe companii care nu au putut aplica facilitatile din cauza ca a fost gandita doar pentru anumite companii, adica cele care au mers la Guvern cu care s-a semnat un memorandum. Acum ca s-a modificat, s-a marit aria de aplicare a facilitatilor pe mai multe activitati si multi patroni sunt fericiti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )