Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit calendarul pentru alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit calendarul pentru alegerile locale

Partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice, aliantele electorale si candidatii independenti pot incepe, de astazi, 20 iulie, actiunile de colectare a listelor de sustinatori ai candidaturilor pentru consilii locale, consilii judetene, primari, presedinti ai consiliilor judetene, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si primarul general al Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

AEP a anuntat calendarul pentru organizarea alegerilor locale: Cand poate incepe strangerea de semnaturi si cand va avea loc campania electorala

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, vineri, calendarul pregatirii alegerilor locale din 27 septembrie. Astfel, incepand din data de 20 iulie, partidele, aliantele, candidatii independenti si.

NICUSOR DAN: Alegerile locale - momentul in care PSD poate fi dislocat total din Bucuresti

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan considera ca pentru alegerile locale, candidaturile comune ale formatiunilor de dreapta la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Bucuresti, mai ales ca la sfarsitul unui mandat esuat, primarul Gabriela Firea e un candidat extrem de vulnerabil.

Orban vrea ca alegerile locale sa se desfasoare timp de doua zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare buna ideea de a avea doua zile de alegeri, la alegerile locale, pentru ca s-ar evita inghesuiala la urne si va fi redus riscul de imbolnavire. Prim-ministrul precizeaza insa ca va fi nevoie de o modificare legislativa desi un amendament in acest sens depus de USR a fost respins de parlamentari.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Ministrul Sanatatii: Alegerile locale ar putea avea loc timp de doua zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu a exclus posibilitatea ca alegerile locale sa aiba loc in mai multe zile. Acesta a anuntat caguvernul ia in calcul un scenariu in care alegerile locale sa se.

Calendar alegeri locale 2020. Cand au loc alegerile pentru primari si data la care incepe campania

Calendarul alegerilor locale din acest an a fost anuntat astazi de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea potrivit careia 27 septembrie reprezinta data la care vor avea loc alegerile. Cand vor putea intra in cursa candidatii independenti si care sunt reperele calendaristice ale perioadei electorale, aflati parcurgand acest .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )