Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile se asteapta ca vaccinul impotriva COVID-19 produs BioNTech si Pfizer sa ajunga in Romania intre 26 si 31 decembrie. Prima transa simbolica va merge catre personalul medical din 10 spitale

B1 B1,
Autoritatile se asteapta ca vaccinul impotriva COVID-19 produs BioNTech si Pfizer sa ajunga in Romania intre 26 si 31 decembrie. Prima transa simbolica va merge catre personalul medical din 10 spitale

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) are in vedere primireaserului dezvoltat de BioNTech si Pfizer intre 26 si31 decembrie 2020. Printr-un. continuă pe B1

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

Ce efecte adverse are vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer si BioNTech

Vaccinul produs de Pfizer si BioNTech a primit acordul atat in Anglia, cat si in Statele Unite ale Americii. in Marea Britanie deja s-au facut primele vaccinari cu acest vaccin. Numai ca, asa cum era de asteptat, au aparut si primele efecte secundare. La unii pacienti, din pacate au fost fatale, la altii au fost .

UE a comandat alte 100 de milioane de doze de vaccin Pfizer

Uniunea Europeana a decis sa profite de optiunea de care dispune pentru a cumpara o cantitate suplimentara de 100 de milioane de doze din vaccinul impotriva coronavirusului dezvoltat de Pfizer si BioNTech, aceasta dupa ce in luna iulie a refuzat o oferta pentru un acord mult mai mare, au declarat pentru Reuters mai multi oficiali european.

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (7) : De ce se fac doua doze de vaccin?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Agentia Europeana a Medicamentului va evalua vaccinul impotriva COVID-19 de la Moderna in 6 ianuarie

Agentia Europeana a Medicamentului a stabilit o sedinta extraordinara pentru data de 6 ianuarie, cu scopul de a evalua cererea de autorizare pentru introducerea pe piata a vaccinului impotriva COVID-19.

Vaccinul impotriva COVID-19 ar putea fi momentul de turnura in lupta cu pandemia. Ce strategii de vaccinare au elaborat alte tari

Marea Britanie este prima tara din lume care administreaza un vaccin impotriva COVID-19, iar Margaret Keenan, in varsta de 90 de ani, a scris istorie cand a primit doza. Bunica, originara din Enniskillen,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )