Libnet.ro
UNICEF

10:46

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor. continuă pe Antena3

METEO Cod galben de furtuna in jumatate de tara, canicula in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua noi avertizari, ambele Cod galben. in cea mai mare parte a tarii, gradul de instabilitate atmosferica va fi foarte ridicat, iar in restul tarii va fi canicula.

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

Alerta meteo. Cod portocaliu de furtuni in Romania. Zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de vreme instabila, valabila in ora urmatoare in zone din judetul Suceava. Conform prognozei,.

Cod galben de furtuni in 14 judete, pe parcursul zilei de marti

Meteorologii au emis un Cod galben de vijelii pentru 14 judete din jumatatea de nord a tarii unde, p.

SE iNTORC FURTUNILE: Cod galben in jumatate de tara. Care sunt ZONELE VIZATE(FOTO)

Meteorologii anunta un nou episod de vreme instabila. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pentru 14.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Cum arata azi gemenele Cheeky Girls, dupa mai multe operatii estetice. GALERIE FOTO

Gemenele Cheeky Girls au devenit celebre in Marea Britanie, in 2002, dupa ce si-au facut aparitia la o emisiune de talente. Nu dupa mult timp, cele doua au decis sa se retraga din lumea showbiz-ului. Acum, ajunse la o varsta, au povestit, in emisiunea Loose Women de la ITV, toate intamplarile din perioada care le-a .

Alerta meteo: Cel mai periculos val de canicula loveste Romania. Cate grade se anunta si de cand se racoreste vremea

Ne asteapta cele mai calduroase zile din acest an, temperaturile resimtite de corpul uman fiind de peste 44 de grade. Urmeaza cel mai periculos val de canicula. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca vom avea partea de cea mai calduroasa vreme, urmand ca de joi temperaturile sa mai scada si disconfortul termic sa dispara. Pe zone restranse, nu vor lipsi furtunile violente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )