Libnet.ro
UNICEF

20:00

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times. continuă pe Hotnews

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Autoritatile chineze au descoperit o banca fantoma

Autoritatile de la Beijing au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, anunta presa internationala.

Show. Daniela Gyorfi incinge atmosfera la Gradistea, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului e motiv de petrecere in Baragan. Artisti renumiti vin la Calarasi pentru a participa la zilele comunelor Gradistea si Perisoru.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

Cele mai frumoase locuri de pescuit dintr-o zona superba a Moldovei. Bacaul, unul dintre cele mai bogate judete din Romania in peste

Peste 2. 100 de pescari isi platesc, an de an, taxele pentru a pescui legal in judetul Bacau, dar si in alte ape aflate in administrarea Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

Meteoritul care a lovit Oradea, cel mai vechi care a cazut in Romania: O sfera de foc a fost observata pe cer, a traversat avanposturile, iar apoi a cazut in padure

In vremurile indepartate, caderile de meteoriti erau interpretate drept semne divine, prevestitoare de mari nenorociri. Judetul Bihor a fost lovit in cel putin doua localitati de corpurile de foc. Un cercetator al Arhivelor Nationale a descoperit una dintre cele mai vechi consemnari privind caderea unui meteorit, pe vremea candtrupele austriece cucerisera orasul.

Tanara din Vaslui violata de sapte indivizi a cerut clementa pentru unul dintre faptasi: A fost prima femeie din viata lui, dar dupa toata povestea asta, n-o sa-i mai trebuiasca vreodata alta

Procesul violatorilor din Vaslui va avea loc vineri, 14 august, iar unul dintre indivizi ar putea scapa aproape basma curata. Victima a cerut judecatorilor sa fie mai blanzi cu Ionut Surleac pentru ca a fost ultimu.

Raiul studentilor exista. Cum arata cele mai frumoase campusuri universitare

De la marele Ivy Leagues, la micile colegii de arta, cele mai spectaculoase campusuri universitare redefinesc conceptul de studiu intens. Panormele desprinse din povesti si dotarile unice ale unora dintre aceste institutii de invatamant superior din SUA transforma anii de colegiu ai studentilor intr-o perioada de neuitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )