Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

B1 B1,
Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace. continuă pe B1

Mii de autoturisme Renault si Toyota din Romania, rechemate in service

Reprezentantele din Romania ale Renault si Toyota cheama in service peste 3 mii de autoturisme. Producatorii le-au trimis deja scrisori soferilor, prin care ii anunta ca ar putea avea probleme cu sistemul de.

REVISTA PRESEI. Bucurestenii, cei mai mari consumatori de hrana din Romania

Din ziarele de marti aflam ca bucurestenii mananca un sfert din alimentele vandute in Romania si citim ca marile banci din Romania si-au crescut profiturile in pimele sase luni ale anului.

GRAFICE/Urban vs. Rural: Cate localitati din Romania aveau numai un singur furnizor de internet fix in banda larga la sfarsitul anului 2014

Stiati ca operatorul mobil Orange era singurul furnizor de internet fix in banda larga in 37 de localitati din mediul rural din Romania la sfarsitul anului trecut? Sau ca Vodafone era singura optiune de internet fix in 10 astfel de localitati rurale? Cifre prezentate joi de ANCOM arata ca aproape 2,5 milioane de romani locuiau anul trecut in 4. 422 de localitati in care nu exista decat un singur furnizor de internet fix in banda larga. Fostul furnizor monopolist Romtelecom in prezent Telekom Romania Communications) are in continuare cea mai extinsa retea, dar a pierdut din localitatile in care avea exclusivitate in trecut, in conditiile in care alti furnizori au intrat in piata. In mediul urban, la sfarsitul lui 2014, mai exista o singura localitate deservita de un singur furnizor, respectiv de Telekom, in timp ce in mediul rural un numar semnificativ de localitati este acoperit de concurenta.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, anunta Uniunea Teatrala din Romania UNITER), potrivit Mediafax. Actrita.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania UNITER) .

Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera

Romania si-a primit supranumele de tara hackerilor in ultimii ani din cauza escrocilor online, dar hackeri care sa organizeze atacuri imense asupra unor institutii nu sunt cunoscuti. Recent insa s-au intors lucrurile. IBM anunta ca a descoperit un malware care a atacat exclusiv banci din Romania. Expertii in securitate informatica aiIBM Security X-Force au analizato [] Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Amenintarea care ii pandeste pe clientii bancilor din Romania

Un nou virus informatic extrem de periculos este pe cale sa atace sistemele bancare din Romania. Virusul denumit Tinba v3 este proiectat mai exact sa atace exclusiv 12 banci din tara noastra si vizeaza.

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, se redeschide sambata dimineata

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, va fi redeschisa sambata dimineata, incepand cu ora 7:00, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )