Libnet.ro
UNICEF

17:00

Autoritatile din Romania, primele masuri speciale din aeroporturi, pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus chinez (VIDEO)

B1 B1,
Autoritatile din Romania, primele masuri speciale din aeroporturi, pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus chinez (VIDEO)

Coronavirus devine un pericol mondial. Romania va lua primele masuri in aeroporturi impotriva virusului ucigas din China. Pasagerii cu simptome respiratorii care au calatorit in China sau in alte zone afectate sunt. continuă pe B1

EXCLUSIV Autoritatile din Romania supravegheaza telefonic situatia celor 50 de artisti intorsi din regiunile chineze afectate de coronavirusul ucigas. Daca apar simptome se fac investigatii suplimentare

O orchestra formata din 50 de artisti s-a intors marti din China, unde au sustinut spectacole, inclusiv in regiunile afectate de epidemia cu noul tip de coronavirus. Muzicienii provin de la Filarmonica Banatul.

Sfarsitul regimului comunist din Romania, lectie de luat aminte pentru Iran

Revolutia din Romania din perioada Craciunului anului 1989 i-a pus pe clericii Iranului intr-o situatie extrem de dificila si ar putea reprezenta o lectie pentru ei, legata de felul in care o criza politica din Republica Islamica ar putea sa se incheie.

Primele masuri luate de Romania impotriva coronavirusului din China: Autoritatile vor sa cumpere pentru aeroporturi camere cu termoviziune, care identifica persoanele cu febra

Romania ia primele masuri pentru a preveni posibilitatea ca noul tip de coronavirus din China, care a ucis pana acum 9 oameni, sa ajunga si in tara noastra. Autoritatile intentioneaza sa cumpere camere cu termoviziune, ce identifica persoanele care au febra, si sa le monteze in aeroporturi.

Primele masuri luate de Romania pentru a preveni virusul mortal venit din China

Ministerul Sanatatii a stabilit primele masuri care trebuie aplicate in contextul alertei legate de infectia cu noul coronavirus, specialistii in domeniu stabilind trei tipuri de metode pentru prevenirea, limitarea imbolnavirilor si tratarea.

Ministerul Sanatatii a luat primele masuri pentru combaterea noului coronavirus care face ravagii in China

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a luat primele masuri in ceea ce priveste noul coronavirus care face victime in China si care a alertat chiar si Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind MCV si Sectia speciala

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind obligativitatea recomandarilor MCV si controversata sectie de anchetare a magistratilor. Pledoariile in primele procese intentate de magistrati romani la CJUE s-au incheiat marti, opinia majoritara fiind in sensul desfiintarii Sectiei speciale. Un punct de vedere contrar a fost sustinut de Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentat la CJUE de catre avocatul clujean Radu Chirita.

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro, dar mai putin de 15% sunt realizate din materiale biodegradabile, a declarat, pentru Agerpers, Tiberiu Stoian, director general al Fabricii de ambalaje Exonia.

Banca Transilvania se alatura Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) anunta ca Banca Transilvania, cel mai mare finantator al economiei romanesti, devine membru asociat al organizatiei, potrivit unui comunicat al bancii, relateaza Agerpres.

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )