Libnet.ro
UNICEF

18:30

Autoritatile au evacuat din nou un bloc deratizat din Timisoara dupa ce le permisesera locatarilor sa se intoarca acasa

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile au evacuat din nou un bloc deratizat din Timisoara dupa ce le permisesera locatarilor sa se intoarca acasa

Unul dintre blocurile din Timisoara unde se facuse dezinsectie cu substante toxice a fost evacuat din nou de autoritati, desi anterior locatarilor li se permisese sa se intoarca acasa, noteaza opiniatimisoarei. ro. continuă pe Hotnews

De ce este acuzat Gigi Becali in noul dosar. Ce sanse are sa intre din nou la inchisoare, dupa ce i s-a pus si sechestru pe avere

Gigi Becali poate ajunge din nou in spatele gratiilor, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au pus sub acuzare pentru spalare de bani si au solicitat sechestru pe avere in cuantum de 60 de milioane de euro intr-un dosar cu privire la o afacere cu un teren in Voluntari. in acelasi dosar este pus .

Catalin Botezatu ajunge din nou pe mana medicilor. Ce i se intampla dupa operatie

Catalin Botezatu nu a scapat de chinul cauzat de problemele legate de cancerul la colon. Celebrul creator de moda a suferit patru interventii chirurgicale la o clinica din Turcia, iar acum a ajuns din nou.

Scandal urias dupa tragedia de la Timisoara. Un bloc deratizat a fost evacuat a doua oara, desi oamenilor li s-a permis sa se intoarca in locuinte

Este scandal urias la Timisoara, dupa tragedia in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, iar alte 43 de persoane au ajuns la spital. Al doilea bloc in care s-a facut deratizarea cu substante periculoase.

Cine era femeia ucisa in Timisoara, dupa dezinsectie. A trait pe strada, iar acum avea in sfarsit o familie

Timisoara 15 apeluri la 112, de sambata pana luni, 3 oameni morti, 2 copii, unul de 3 ani, celalalt de zece zile, si mama unuia dintre ei, in urma unei ample operatiuni de deratizare dintr-un bloc. Numarul victimelor in cazul dezinsectiei mortale creste. Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis. Cine .

Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura

Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici, au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru HotNews. ro.

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Veste importanta pentru Simona Halep. Se va lupta din nou cu Bianca Andreescu. Care va fi miza

Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris mult din momentul in care sportiva canadiana de origine romana si-a inceput ascensiunea in tenisul mondial. Cele doua se vor lupta din nou. Care va fi miza de aceasta data? Simona Halep si Bianca Andreescu se vor lupta din nou Despre relatia dintre Simona Halep .

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Catain Botezatu este din nou sub apriga supraveghere a medicilor. Ce se intampla acum cu vedeta si mai este starea sa de sanatate. Acesta le-a marturisit fanilor tot. Catalin Botezatu, din nou la spital Din pacate, nu a ajuns momentul in care Catalin Boteztau sa rasufle linistit. Acesta a ajuns din nou pe mana medicilor, .

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Craciunul

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Cei doi voi petrece Craciunul in Los Angeles alaturi de mama Ducesei! Vestea a fost confirmata de Palatul Regal! inainte de venirea pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )