Libnet.ro
UNICEF

11:30

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Craciunul

Antena3 Antena3,
Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Craciunul

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Cei doi voi petrece Craciunul in Los Angeles alaturi de mama Ducesei! Vestea a fost confirmata de Palatul Regal! inainte de venirea pe. continuă pe Antena3

Meghan Markle, dezvaluiri despre cele mai importante momente din viata sa. Cum combate zvonurile din presa

Meghan Markle continua sa abordeze cu o transparenta iesita din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o pozitioneaza din nou ca principal inamic in razboiul cu presa britanica si cu familia regala a Marii Britanii. Markle, dezvaluiri fara perdea Meghan Markle este din nou in atentia presei. Ducesa de Sussex a dorit sa .

DIVORT BOMBA in FAMILIA REGALA! S-a aflat de ce MEGHAN MARKLE i-a spus ADIO: I-A TRIMIS VERIGHETA iNAPOI

Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Meghan Markle! Putini sunt cei care stiu ca Meghan Marklenu se afla la primul mariaj! Ducesa a mai fost casatorita cu un producator de cinema si televiziu.

Ce le opreste pe Meghan Markle si Kate Middleton sa devina bune prietene. Dezvaluiri neasteptate din culisele familiei regale

In presa britanica s-a scris ca relatia dintre Meghan Markle si Kate Middleton s-a imbunatatit, dar s-a mai scris si ca niciodata cele doua ducese nu vor fi cele mai bune prietene. Ce le opreste? Ce le opreste pe Meghan Markle si Kate Middleton sa devina bune prietene? Doua ducese, cumnate, aceeasi familie, alte destine .

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

Veste importanta pentru Simona Halep. Se va lupta din nou cu Bianca Andreescu. Care va fi miza

Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris mult din momentul in care sportiva canadiana de origine romana si-a inceput ascensiunea in tenisul mondial. Cele doua se vor lupta din nou. Care va fi miza de aceasta data? Simona Halep si Bianca Andreescu se vor lupta din nou Despre relatia dintre Simona Halep .

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Clipe cumplite pentru creatorul de moda: inauntru am dureri

Catain Botezatu este din nou sub apriga supraveghere a medicilor. Ce se intampla acum cu vedeta si mai este starea sa de sanatate. Acesta le-a marturisit fanilor tot. Catalin Botezatu, din nou la spital Din pacate, nu a ajuns momentul in care Catalin Boteztau sa rasufle linistit. Acesta a ajuns din nou pe mana medicilor, .

Autoritatile au evacuat din nou un bloc deratizat din Timisoara dupa ce le permisesera locatarilor sa se intoarca acasa

Unul dintre blocurile din Timisoara unde se facuse dezinsectie cu substante toxice a fost evacuat din nou de autoritati, desi anterior locatarilor li se permisese sa se intoarca acasa, noteaza opiniatimisoarei. ro.

De ce este acuzat Gigi Becali in noul dosar. Ce sanse are sa intre din nou la inchisoare, dupa ce i s-a pus si sechestru pe avere

Gigi Becali poate ajunge din nou in spatele gratiilor, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au pus sub acuzare pentru spalare de bani si au solicitat sechestru pe avere in cuantum de 60 de milioane de euro intr-un dosar cu privire la o afacere cu un teren in Voluntari. in acelasi dosar este pus .

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,321 seconds )