Libnet.ro
UNICEF

07:00

Autoritatile iraniene l-au arestat pe unul dintre cei care au filmat momentul prabusirii avionului ucrainean. Dar aparent ar fi gresit persoana (VIDEO)

B1 B1,
Autoritatile iraniene l-au arestat pe unul dintre cei care au filmat momentul prabusirii avionului ucrainean. Dar aparent ar fi gresit persoana (VIDEO)

Iranul a anuntat ca a arestat una dintre persoanele care a filmat momentul prabusirii avionului Ukrainian International Airlines sub acuzatii legate de securitatea nationala, arataBBC. Potrivit. continuă pe B1

GIP: Nelu Iordache, unul dintre cei mai bogati romani, inculpat in sase dosare penale. Prejudiciile totale: 275 de milioane de euro

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice GIP), vorbeste intr-o postare pe Facebook, de unul dintre cei mai bogati romani in epoca lui Traian Basescu, care acum este inculpat in sase procese penale, iar prejudiciile insumeaza aproape 300 de milioane de euro.

Unul dintre copiii disparuti duminica la Brasov a fost gasit mort

Unul dintre copiii care a disparut duminica fara urma dintr-un sat din judetul Brasov a fost gasit mort. Trupul acestuia a fost gasit in raul Olt.

Prima gafa a lui Moise Guran in politica. in 2015, ii acuza pe cei care lasa jurnalismul pentru un partid

In urma cu o zi, Moise Guran a facut un anunt neasteptat, la Europa FM. Vedeta postului de radio le-a adus ascultatorilor la cunostinta ca isi va incheia cariera, in calitate de jurnalist. in varsta de 45 de ani, acesta va activa in rolul de politician, vestea plecarii din presa fiind comentata si de alti .

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Detaliile dublului asasinat care a socat o tara intreaga! Am batut la usa, mi-a deschis, l-am impuscat. Atunci a aparut ea, deci nu puteam sa plec pur si simplu

Miroslav Marcek, unul dintre cei patru inculpati in procesul privind asasinarea in 2018 a jurnalistului slovac de investigatii Jan Kuciak si a logodnicei acestuia, si-a recunoscut luni crima intr-o instanta din Pezinok, la nord de Bratislava.

Uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciak, descrisa in detaliu la proces. Unul dintre acuzati si-a recunoscut oficial vinovatia: Cand am plecat, l-am impuscat din nou

Una dintre cele patru persoane acuzate ca l-au ucis pe Jan Kuciak, jurnalistul slovac de investigatie, si-a recunoscut vinovatia in fata instantei de judecata si a descris in detaliu crima, potrivit AFP.

HASSAN ROUHANI: Iranul trebuie sa-i pedepseasca pe toti cei care se fac vinovati in catastrofa avionului doborat

Presedintele iranian Hassan Rouhani a dat asigurari, marti, ca tara sa urmeaza sa-i pedepseasca pe toti cei vinovati de catastrofa aeriana a Boeingului ucrainean, doborat din greseala de o racheta iraniana la 8 ianuarie, in apropiere de Teheran, omorand toate cele 176 de persoane de la bordul aeronavei.

Buletinele se schimba din 2021. Ce patesc cei care nu vor act de identitate electronic

Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice un proiect de ordonanta a Guvernului pentru modificarea si completarea unor acte normative, care prevede emiterea actelor electronice de identitate.

Arhitect: Statul ii ajuta pe cei care au construit fara autorizatie. Daca nu iti cade in cap, nu arde si nu iti rupi gatul pe trepte este suficient

Statul arata inca o data ca are o problema cu respectul fata de cetateni si ofera un cadou nesperat dezvoltatorilor de ocazie care au construit ilegal, odata cu publicarea Legii 72020 in Monitorul Oficial de saptamana trecuta, ce modifica Legea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )