Libnet.ro
UNICEF

05:45

Autostrada Sibiu-Pitesti primeste 875 de milioane de euro de la Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Autostrada Sibiu-Pitesti primeste 875 de milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul. continuă pe România Liberă

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Autostrada Sibiu-Pitesti primeste 900 de milioane de euro de la UE

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o finantare de aproape 900 de milioane de euro pentru constructia Autostrazii Sibiu-Pitesti.

Vin bani europeni pentru autostrazile din Romania: 875, 5 milioane de euro pentru segmentul Sibiu-Pitesti

Romania primeste bani de la Uniunea Europeana pe mai multe axe. Vin 875,5 milioane de euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Raed Arafat, despre finantarea oferita de Uniunea Europeana: Avem trei componente ale proiectului, a inceput deja implementarea

Uniunea Europeana ofera Romaniei o finantare din Fondul de coeziune pentru un proiect in valoare de 578,4 milioane de euro pentru imbunatatirea capacitatii de raspuns a Romaniei in caz de dezastre.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

IN LUNA AUGUST Rezervele internationale ale BNR se situau la nivelul de 41.265 milioane euro

La 31 august 2020, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 768milioane euro, fata de 36. 249 milioane euro la 31iulie 2020.

webPR: Deloitte Romania si Reff Asociatii au asistat Haier Tech in proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice in judetul Prahova, in valoare de 53 de milioane de euro

Deloitte Romania si Reff Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, au oferit asistenta Haier Tech, o societate romaneasca detinuta de Grupul Haier, in proiectul de construire in judetul Prahova a primei fabrici de frigidere Haier din Uniunea Europeana. Dupa ce a asistat Haier Tech in obtinerea acordului de finantare pentru ajutor de stat, in decembrie 2019, practica de consultanta in management a Deloitte Romania lucreaza in prezent cu compania pentru implementarea proiectului, care presupune o investitie totala de peste 53 de milioane de euro si pentru care statul va oferi un ajutor in valoare de 25 de milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )