Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vin bani europeni pentru autostrazile din Romania: 875, 5 milioane de euro pentru segmentul Sibiu-Pitesti

Antena3 Antena3,
Vin bani europeni pentru autostrazile din Romania: 875, 5 milioane de euro pentru segmentul Sibiu-Pitesti

Romania primeste bani de la Uniunea Europeana pe mai multe axe. Vin 875,5 milioane de euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti. continuă pe Antena3

Adina Valean, despre banii europeni pentru autostrazile din Romania: Este un proiect complex!

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milione de euro de la Fondul de coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti.

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Simona Halep a decis sa nu participe la US Open 2020, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. in schimb, jucatoarea de pe locul 2 mondial se pregateste intens pe zgura. Primul ei turneu dupa aceasta noua pauza va fi la Roma, incepand cu 14 septembrie. Dar cel mai important obiectiv ramas in 2020 .

Lucian Caprariu (Braila Noua): Primarii pot aduce bani europeni direct de la Bruxelles, iar asta arata de ce avem nevoie de administratii competente

Lucian Caprariu, candidat sustinut pentru Primaria Brailei de PNL si Braila Noua, face un apel la folosirea fondurilor europene si de municipiul unde a intrat in lupta pentru alegerile din 27 septembrie.

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data .

Doua judete din Romania, scoase de Germania de pe lista zonelor de risc

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar judetele Gorj si Neamt au fost retrase de pe aceasta lista. La acest moment, alaturi de Capitala, 13 judete din Romania se afla in continuare pe aceasta lista. Persoanele care s-au aflat intr-una din zonele de risc oricand in ultimele 14 zile inainte de sosirea in Germania sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca autoritatile Germaniei au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de miercuri. Daca judetele Gorj si Neamt au fost retrase de.

PRO TV, anunt de ultima ora! Au intrat pe piata de sanatate din Romania

Pro TV vine cu o surpriza uriasa pentru fanii trustului! Romanii pot lua la cunostinta diferite sfaturi despre sanatate chiar de la postul lor iubit. Pro TV intra pe piata de sanatate din Romania Sanatatea este unul dintre cele mai aprinse si discutate subiecte ale vremurilor noastre, iar pentru a oferi romanilor inca o perspectiva .

Profesorii din Romania, acces la platforme Google si Microsoft

Profesorii din Romania vor avea acces gratuit la platforme Google si Microsoft, pentru activitatile didactice, in urma unor parteneriate semnate cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, a informat, miercuri, institutia.

Marile schimbari din Romania, de la 15 septembrie. Anuntul categoric al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul de care se temeau toti romanii. Cel mai negru cosmar devine realitate se prelungeste starea de alerta! in acest context, regulile pentru alegerile locare vor fi rediscutate. Mai multe detalii, in continuare. Starea de alerta, fara sfarsit. Anuntul lui Orban Seful Executivului liberal, Ludovic Orban, a dat vestea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )