Libnet.ro
UNICEF

09:45

Autostrada Transilvania: Licitatie de 800 de milioane de euro pentru 41 km, inclusiv tunelul Meses de 3 km

Hotnews Hotnews,
 Autostrada Transilvania: Licitatie de 800 de milioane de euro pentru 41 km, inclusiv tunelul Meses de 3 km

Circa 41 de km din autostrada Transilvania, intre Poarta Salajului si Nusfalau, au fost scosi la licitatie de catre Compania de Autostrazi. Valoarea licitatiei este de circa 800 de milioane de euro, insa discutam de un tronson de autostrada destul de dificil, cu 65 de lucrari de arta - poduri, pasaje si viaducte - in lungime de 13 km, precum si tunelul de aproape 3 kilometri lungime pe sub dealul Meses. continuă pe Hotnews

UE isi majoreaza contributia la 500 de milioane de euro pentru ca tarile cu venituri mici si medii sa aiba acces la vaccinuri impotriva COVID-19

Uniunea Europeana a anuntat joi ca va contribui cu o suma suplimentara de 100 de milioane euro, sub forma de granturi, pentru ca, prin intermediul mecanismului COVAX, tarile cu venituri reduse si medii sa aiba acces la viitorul vaccin impotriva COVID-19. Fondurile vor veni in completarea contributiei de 400 de milioane euro, contributie confirmata deja in august.

Noi finantari, de 33 milioane euro, pentru startup-uri IT europene

Startup-urile europene care dezvolta diverse patforme digitale vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare de 33 de milioane de euro, lansat joi de firma de investitii Speedinvest, scrie EU-Startups. com.

Peste 5 milioane de euro pentru partidele politice in noiembrie

Partidele au primit in luna noiembrie subventii de peste 5 milioane de euro de la bugetul de stat, .

IN PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE 2020 Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 7, 737 milioane euro

In perioada ianuarie-septembrie 2020 contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 7, 737 milioane euro, comparativ cu 7 942 milioane euro in perioada ianuarie-septembrie 2019, conform datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Renato Usatii anunta ca Igor Dodon ar fi cheltuit 11 milioane de euro pentru campania prezidentiala

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, aduce acuzatii grave presedintelui tarii Igor Dodon. Primarul de Balti si fost candidat la alegerile prezidentiale, sustine ca detine mai multe informatii si documente receptionate din Federatia Rusa, care confirma faptul ca presedintele ar fi raportat cheltuieli de 11 milioane de euro in ultimele cinci luni ale anului curent, noteaza IPN.

DIGI a raportat pierderi de 23,5 milioane euro

Digi Communications N. DIGI) a raportat in primele noua luni pierderi de 23,5 milioane euro in pr.

Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Vetro Solutions, companie romaneasca specializata in distributia de medicamente si servicii dedicate medicinei veterinare, estimeaza ca va incheia anul 2020 cu o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 28,4% fata de anul anterior si cu un profit net cu 45% mai mare decat in 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Profit de 48,9 milioane lei pentru Conpet, in scadere cu 2,3%

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 48,95 milioane de lei, in primele noua luni ale acestui an, in scadere cu 2,3% fata de cel obtinut in primele trei trimestre ale lui 2019, se arata in raportul companiei postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

250.000 euro pentru societatea civila si presa independenta din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe aloca Republicii Moldova un sfert de milion euro din bugetul pentru de.

Fonduri pentru firme: Ghid propus la Electric Up. Cate 100.000 Euro pentru panouri solare si chargere de masini electrice

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii din diverse domenii, precum si pensiunile, hotelurile, restaurantele si alte companii HoReCa de toate dimensiunile sunt invitate sa-si pregateasca deja proiectele pentru a obtine fonduri nerambursabile de la stat de cate 100. 000 de euro pentru a-si instala panouri fotovoltaice si statii de alimentare a masinilor electrice. Conditiile de eligibilitate, procedurile de inscriere si alte detalii sunt disponibile in proiectul de Ghid de finantare pentru programul Electric Up.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )