Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avalansa devastatoare din Retezat care a dus la moartea a doi copii alpinisti. Ce au decis anchetatorii

Adevărul Adevărul,
Avalansa devastatoare din Retezat care a dus la moartea a doi copii alpinisti. Ce au decis anchetatorii

In 2017, doi copii alpinisti au murit in urma unei avalanse petrecute in Masivul Retezat. Ancheta procurorilor a fost finalizata. continuă pe Adevărul

Muntele Mic, statiunea-minune din Banat care are zapada chiar si jumatate de an

In Carpatii Meridionali, in Grupa muntoasa denumita Retezat Godeanu se afla Masivul Muntele Mic. Acesta se afla intre Muntii Tarcu, Muntii Godeanu si Muntii Retezat. inaltimea maxima se afla in Muntele Mic si are 1802 metri. Statiunea minune din Banat care are zapada jumatate de an: Muntele Mic Cei care iubesc zapada trebuie sa stie .

Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

O vedeta din tara noastra a fost surprinsa fara masca pe strada. Artista, se pare ca refuza aceasta masura de protectie, in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Artista celebra fara masca de protectie pe strada Artista Sanda Ladosi a fost surprinsa pe o strada din Capitala, fara masca de protectie .

Simona Halep, performanta fara precedent in secolul 21. Este singura din lume care a reusit asta

Simona Halep a fost portretul focalizarii si al energiei pozitive, scria presa internationala, cand castigala Wimbledon in 2019. Sportiva romanca a reusit in acesti ani de cariera sportiva una din cele mai mari performante. Au existat de-a lungul anilor performante in tenisul mondial. Dar Simona a reusit sa surclaseze multe jucatoare de top, prin perfomanta .

Informatii de ultima ora. Ce s-a intamplat, de fapt, cu femeia din Bacau care a murit dupa ce s-a vaccinat

Noi detalii in cazul femeii din Bacau ce s-a stins din viata exact in ziua in care s-a vaccinat. Ce a patit aceasta si care sunt informatiile detinute de UPU-SJU Bacau? Ce s-a intamplat cu femeia din Bacau care a murit in ziua vaccinarii? Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a venit cu .

Prima baterie cu hidrogen din lume care iti poate alimenta si casa

Compania australiana de energie Lavo provoaca compania Tesla cu un sistem de stocare al bateriilor care nu se bazeaza deloc pe bateriile conventionale. Compania a folosit, in schimb, pentru.

Al patrulea caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 confirmat oficial in Romania: Un barbat din Suceava care a calatorit in Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, denumita B. 7: un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Suceava, care a revenit in Romania din Marea Britanie pe data de 5 ianuarie 2021. Este al patrulea caz confirmat oficial pana acum in Romania.

Tratamentul neasteptat care va fi folosit de luni in Germania. Prima tara din UE care a luat decizia asta

Fostul presedinte american Donald Trump a fost infectat cu coronavirus in octombrie 2020. Trump a sustinut ca a incercat anticorpi experimentali, care ar fi functionat ca un remediu magic impotriva virusului. in timp ce lumea isi batea joc de afirmatiile sale, unii au crezut ca ar putea fi posibil. Acum, Germania a devenit prima tara .

Dana Savuica isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Cum arata in tinerete prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

Daca este 23 ianuarie, este ziua Danei Saviuca, una dintre vedetele autohtone care ramane in voga chiar si la 51 de ani. Creatoare de moda inspirafeminitate, cu o silueta de invidiat. Reteta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )