Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

O vedeta din tara noastra a fost surprinsa fara masca pe strada. Artista, se pare ca refuza aceasta masura de protectie, in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Artista celebra fara masca de protectie pe strada Artista Sanda Ladosi a fost surprinsa pe o strada din Capitala, fara masca de protectie . continuă pe Playtech

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg. Ce vedeta din Romania triseaza dieta (exclusiv)

Monica Anghel s-a transformat spectaculos, dupa ce a slabit 40 de kilograme. in prezent, aceasta a revenit la o viata normala si se rasfata ocazional cu ceva dulce. Aceasta a fost surprins de reporterii Impact. ro mancand prajituri la volanul masinii. Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg Monica Anghel este una .

Dana Savuica isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Cum arata in tinerete prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

Daca este 23 ianuarie, este ziua Danei Saviuca, una dintre vedetele autohtone care ramane in voga chiar si la 51 de ani. Creatoare de moda inspirafeminitate, cu o silueta de invidiat. Reteta.

O femeie din Romania a murit in aceeasi zi in care s-a vaccinat anti-covid. Ce probleme de sanatate avea

Etapa a doua din campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare. Sunt multe necunoscute in privinta vaccinului Pfizer. Au inceput sa apara pacienti care sunt vaccinati, cu diferite efecte secundare. Daca pana acum au fost doar efecte simple, de data asta vorbim de un deces al unei femei din Bacau. in Bacau primul deces .

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

Povestea cersetoarei din Romania care s-a luat la tranta cu statul elvetian si a castigat laCEDO. Cazul ei a intrat in istoria jurisprudentei europene

O cersetoare din Romania a castigat un proces la CEDO cu statul elvetian. Elvetia va trebui sa-i plateasca acum si despagubiri, iar vestea succesului sau a ajuns in toata Europa.

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

Cod galben de vant puternic in 35 de judete din Romania. Rafalele vor depasi 65 kmh

Meteorologii ANM au emis mai multe alterte de timp cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in 35 de judete din Romania si in Bucuresti. Rafalele vor ajunge pana la 65 de kmh, iar la altitudini.

VTEX tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane de euro in regiune

VTEX, solutie integrata de comert, marketplace si Order Management System OMS), va investi 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane de euro, in timp ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane de dolari.

Muntele Mic, statiunea-minune din Banat care are zapada chiar si jumatate de an

In Carpatii Meridionali, in Grupa muntoasa denumita Retezat Godeanu se afla Masivul Muntele Mic. Acesta se afla intre Muntii Tarcu, Muntii Godeanu si Muntii Retezat. inaltimea maxima se afla in Muntele Mic si are 1802 metri. Statiunea minune din Banat care are zapada jumatate de an: Muntele Mic Cei care iubesc zapada trebuie sa stie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )