Libnet.ro
UNICEF

21:45

AVANS DE 92% Bursa din Taiwan - piata cu cea mai buna evolutie din lume, in mandatul lui Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AVANS DE 92% Bursa din Taiwan - piata cu cea mai buna evolutie din lume, in mandatul lui Trump

Politica ex-presedintelui american a sustinut consolidarea industriei semiconductorilor din Taiwan * Capitalizarea de piata a Taiwan Semiconductor Manufacturing, la nivel record Presedintia americana a lui Donald Trump a presupus o abordare mai agresiva fata de China, ceea ce a sustinut evolutia Bursei din Taiwan care, astfel, a devenit piata actiunilor cu cel mai mare castig din lume, de la momentul investirii liderului republican la Casa Alba, in ianuarie 2017, pana in prezent, cand acesta a predat stafeta democratului Joe Biden. continuă pe Ziarul Bursa

Datoria publica a ajuns la 44,4% din PIB in noiembrie. Cea mai mare parte e pe termen mediu si lung

Datoria publica a ajuns la 44,4% din PIB, in noiembrie, conform datelor Ministerului Finantelor Publice. Asta reprezinta 463,9 miliarde lei, din care 96,4% este pe termen mediu si lung.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

CEA MAI MARE BANCA ELVETIANA ESTIMEAZA PENTRU 2021: Preturile argintului si platinei vor creste mai mult decat cotatia aurului

Evolutia de pe piata argintului va fi sustinuta de redresarea economiei, respectiv de cererea industriala * Un accent mai mare din partea decidentilor politici pe energia regenerabila si decarbonizare poate ajuta, de asemenea, pretul argintului 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru aur, intrucat investitorii s-au orientat masiv catre acest activ considerat refugiu, data fiind criza generata de pandemia de coronavirus. O influenta au avut, de asemenea, incertitudinile geopolitice.

Piata auto din UE a avut anul trecut cea mai mare scadere de cand exista statistici

Piata masinilor noi a scazut in statele UE cu 24% anul trecut, fiind cea mai mare scadere de cand exista statistici ACEA, iar nivelul de 9,9 milioane de masini este cel mai mic inregistrat de cand asociatia publica date anuale. Piata romaneasca a scazut cu 22%, iar dintre pietele mari, cea spaniola a scazut cel mai mult, cu 32%. Dintre toate pietele auto, Danemarca a scazut cel mai putin 12%), iar Croatia cel mai mult 43%).

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste an ceea ce priveste vaccinarea. Anunt oficial de la UE. Este cea mai buna veste in ceea ce priveste vaccinarea Planul romanilor in ceea ce priveste vaccinarea nationala e realizabil. Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna .

Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Nu multi stiu asta, dar cea mai lunga limuzina din lume avea o lungime de 30,5 metri. Mai mult, Visul american cum era numit automobilul, avea 24 de roti, un jacuzzi, piscina, pat cu apa si chiar si un heliport. Cum arata cea mai lunga limuzina din lume Celebra limuzina de culoare alba, a fost .

18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

18 ianuarie cea mai deprimanta zi a anului. Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului.

EXCLUSIV Acuzatii grave la Federatia Romana de Schi. Ania Caill, cea mai buna schioare a Romaniei, nu a fost convocata la lotul national pentru Campionatul Mondial

Scandal cu acuzatii grave, cu Federatia Romana de Schi si Ania Monica Caill 25 de ani) in prim-plan. Sportiva, nascuta si stabilita in Franta, dar si cu cetatenie romana, considerata cea mai buna.

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )