Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Avans de peste patru ori mai mare pentru BET-FI fata de BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avans de peste patru ori mai mare pentru BET-FI fata de BET

Anul 2017 a fost benefic pentru indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care si-a continuat tendinta ascendenta pe care a inceput sa o dezvolte inca din cea de-a doua parte a anului 2016. Evolutia buna a indicelui societatilor de investitii financiare contrasteaza cu cea a celorlalte doua cosuri de actiuni analizate, BET si BET-XT, care, dupa ce au cunoscut cresteri sustinute in prima parte a anului trecut, au inceput sa se deprecieze, astfel incat, in prezent, acestea se gasesc pe un trend descendent. Altfel spus, in prima parte a anului 2017, indicii BET si BET-FI au fost corelati pozitiv, pentru ca, ulterior, acestia sa se decoreleze. continuă pe Ziarul Bursa

Avans de peste patru ori mai mare pentru BET-FI fata de BET

Anul 2017 a fost benefic pentru indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care si-a continuat tendinta ascendenta pe care a inceput sa o dezvolte inca din cea de-a doua parte a anului 2016. Evolutia buna a indicelui societatilor de investitii financiare contrasteaza cu cea a celorlalte doua cosuri de actiuni analizate, BET si BET-XT, care, dupa ce au cunoscut cresteri sustinute in prima parte a anului trecut, au inceput sa se deprecieze, astfel incat, in prezent, acestea se gasesc pe un trend descendent. Altfel spus, in prima parte a anului 2017, indicii BET si BET-FI au fost corelati pozitiv, pentru ca, ulterior, acestia sa se decoreleze.

Cum a incercat un politist sa-l scape pe un tanar care conducea cu viteza de trei ori mai mare decat limita legala

Politistul este acuzat de catre procurori de abuz in serviciu asimilat faptelor de coruptie si fals intelectual. Cazul sau a fost investigat de ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie.

Tara care a dublat pretul benzinei, peste noapte. Este cel mai mare exportator de petrol din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol,.

Controversata carte Foc si furie la Casa Alba, lansata vineri, cu patru zile mai devreme decat era programat. D. Trump: O carte plina de minciuni!

Presedintele american Donald Trump a denuntat continutul plin de minciuni al unei carti despre campania sa electorala si haosul din Casa Alba, carte care va fi pusa in vanzare vineri, cu patru zile mai devreme decat se anuntase, scrie AFP. Unul ditne avocatii presedintelui american, Charles J. Harder, a incercat joi sa interzica publicarea cartii care descrie un tablou sumbru la Casa Alba, un context plin de intrigi in jurul lui Donald Trump.

Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

Donald Trump, presedintele SUA l-a ironizat dur pe liderul Coreei de Nord, afirmand ca butonul sau nuclear este mai mare si mai puternic decat cel al liderului nord-coreean Kim Jong Un,.

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Acestea vor fi sub forma de.

A fost descoperit cel mai mare numar prim

Cel mai mare numar prim a fost descoperit de catre Great Internet Mersenne Prime Search GIMPS, in urma cu doua saptamani. Proiectul GIMPS Great Internet Mersenne Prime Search a reusit sa descopere cel mai mare numar prim de pana acum. Un calculator folosit de voluntarul Jonathan Pace a realizat descoperirea in data [].

BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti a fost de circa 164,4 de miliarde de lei 35,28 miliarde de euro), la finalul anului 2017, cea mai mare din istoria bursei, potrivit datelor comunicate de BVB vezi tabel).

Donald Trump afirma ca are un buton nuclear mai mare decat cel al lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat ieri pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse.

D. Trump catre Kim Jong-un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic!

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat marti pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, scrie AFP. Kim Jong-Un afirmase intr-un discurs adresat natiunii de Anul Nou ca tara sa este un stat nuclear deplin si avertizase ca el are in permanenta la indemana butonul atomic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )