Libnet.ro
UNICEF

09:47

Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia decorarii unor unitati de invatamant, ca avem nevoie, din nou, de spiritul lui Spiru Haret si de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice. Este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei strategii pentru a evita haosul legislativ

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei viziuni si a unei strategii pentru a evita haosul legislativ sau reformele care se anuleaza reciproc la cativa ani distanta, scrie Agerpres. Totodata, acesta a subliniat ca globalizarea ne obliga sa oferim elevilor nostri o pregatire comparabila cu cea existenta in tarile dezvoltate de pe mapamond si avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice.

Pica Dragnea?! Conducerea PSD, SCHIMBATA! Avem nevoie de o miscare inteligenta! (VIDEO)

PSD sta sa explodeze din interior! Liderii locali se intorc impotriva sefului Liviu Dragnea. Cel mai vehement este primarul Iasiului, Mihai Chirica. Acesta a declarat ca se cere urgent schimbarea.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Euro NCAP a dat publicitatii cele mai sigure masini din fiecare clasa testate in 2017. In total sase masini care au obtinut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranta europene. Acestea sunt Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Opel/Vauxhall Crossland X, Subaru XV si Subaru Impreza.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia barilului de petrol light sweet crude WTI) la bursa New York Mercantile Exchange a ajuns astazi la cel mai ridicat nivel din 2014, pe fondul majorarii cererii si al reducerii productiei anuntata recent de Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol OPEC).

CINE iL RECUNOASTE PE INFRACTOR, SA SUNE LA 112! Primele imagini cu CEL MAI CAUTAT HOT din BANAT (VIDEO)

Au fost facute publice primele imagini cu cel mai cautat escroc din Banat al momentului. Barbatul a inselat si jefuit un batran de 79 de ani din Caransebes cu 35 de grame de aur si 14. 000 de lei.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

Directorul si fondatorul Amazon,Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea sa a atins 105,1 miliarde de dolari. El l-a depasit asfel pe Bill Gates, in topul magnatilor.

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )