Libnet.ro
UNICEF

18:31

De ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, afla la Income Magazine

Antena3 Antena3,
De ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, afla la Income Magazine

Cum puteti finanta integral, cu bani gratis, prin programul Minimis, o afacere de pana la 200. 000 de euro si de ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, aflati chiar de la. continuă pe Antena3

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, printre cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax. Vezi in atasament raportul complet al Consiliului Concurentei.

VIDEO Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, printre cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax. Vezi in atasament raportul complet al Consiliului Concurentei.

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax.

Statul european care ascunde o comoara. Aici se afla cele mai mari rezerve de titei din Europa

Sub plantatiile de maslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de masline din lume, se ascunde o alta comoara: cele mai mari rezerve onshore de titei din Europa. Acestea rezerve de titei ofera.

Faze Tari: Pretinde ca a facut 160.000 de exorcizari! Un preot italian vrea sa schimbe regulile in Biserica Catolica; Unul dintre primele calculatoare ale lui Steve Jobs, vandut cu o suma record; E printre cele mai infricosatoare poduri din lume! Ai avea

Ar fi putut fi arestata pentru acel fund bombat: A purtat cei mai mici bikini pe care ii avea. In timp ce o femeie din America a fost arestata. Reusesc sa sara peste doi metri in lungime fara prea mult efort. Cum arata o ora de sport in Kenya. Pe un camp prafuit cativa tineri din Kenya.

INVESTIGATIE: Comisioanele interbancare din Romania, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati.

Consiliul Concurentei: in Romania, comisioanele interbancare la tranzactiile cu carduri sunt printre cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate la tranzactiile cu carduri sunt printre cele mai mari in Romania comparativ cu restul Europei, potrivit analizei sectoriale desfasurate de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare.

Misiunea catre Marte, aproape imposibila. Cele mai mari riscuri la care s-ar expune astronautii

Specialistii NASA sustin ca astronautii care ar dori sa ajunga pe Marte s-ar supune unor riscuri uriase, potrivit The Independent.

SUA sunt in stare de SOC. O ancheta a scos la iveala una din cele mai mari lovituri date statului american

Ancheta cu prejudiciu record in SUA! Oficialii americani au inchis platforma de plata electronica, Liberty Reserve, acuzata ca ar fi spalat sase miliarde de dolari. Cinci persoane au fost arestate,.

Business Report: Problemele salarizarii in Romania vs. salariile managerilor de la stat; Investigatie pe piata bancara, pentru operatiunile cu cardul; Hornbach, vanzari in crestere cu 4% in ultimul an financiar; Cate dintre zece cele mai mari companii fa

Competitivitatea Romaniei coboara la cea mai mica valoare din ultimul deceniu. Romania ocupa locul 55 din 60 de state prezente topul competitivitatii. Care-i mai rentabila, capsuna sau zmeura? Un incepator si un veteran isi povestesc experienta. Cu un singur hectar se poate trai decent in Romania, dar e nevoie de bani, studiu si multa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )