Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avengers: Endgame si calatoriile in timp: cum functioneaza

Playtech Playtech,
Avengers: Endgame si calatoriile in timp: cum functioneaza

La finalul filmului Avengers: Infinity War, jumatate din fiintele vii din univers au fost decimate de Thanos cu un simplu pocnit din degete. in Avengers: Endgame, eroii au cautat cumva sa. continuă pe Playtech

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

intelesul secret al acestei replici din Avengers: Endgame te va emotiona

Avengers: Endgame s-a lansat de curand si s-a lasat cu multe lacrimi in salile de cinema de pretutindeni. O replica anume a furat inimile tuturor, insa ea ascunde mai multe decat ai.

Avengers: Endgame, dat la TV: unde s-a vazut versiunea piratata

La doar o zi dupa premiera internationala, administratorii unui post de televiziune prin cablu au decis sa difuzeze Avengers: Endgame la TV. Desi pirateria este o broblema globala ce.

Avengers: Endgame nu are un teaser dupa generic: care este motivul premierei neplacute

Filmele din universul cinematografic Marvel au devenit renumite pentru abilitatea de a tine oamenii in scaune dupa generic, dar Avengers: Endgame este exceptia de la aceasta traditie. in cazul.

Apare in Avengers Endgame, dar nu a participat la filmari: cum este posibil

In cazul in care ai vazut deja Avengers Endgame, s-ar putea sa-ti sara in ochi prezenta pe ecran a lui Natalie Portman, intr-o anumita scena. in mod surprinzator insa, nu a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )