Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aventura unui copil de doi ani pierdut de bona. S-a plimbat cu autobuzul, in timp ce jandarmii il cautau prin oras

Adevărul Adevărul,
Aventura unui copil de doi ani pierdut de bona. S-a plimbat cu autobuzul, in timp ce jandarmii il cautau prin oras

Cateva clipe de neatentie ale unei bone care a intrat intr-un magazin sa cumpere ceva pentru copilul de doi ani si jumatate pe care il avea in grija au fost suficiente pentru ca micutul sa se piarda. continuă pe Adevărul

Copil de doi ani din Craiova, ranit intr-un accident de circulatie

Minorul se afla impreuna cu bunicul in masina. Un alt autoturism i-a lovit in plin la iesirea dintr-o parcare. Copilul a fost dus de urgenta la spital.

Trei kilograme de bijuterii din aur, descoperite pe Aeroportul din Cluj-Napoca in bagajul unui copil de 14 ani. Tara din care venea minorul

Trei kilograme de bijuterii din metal galben, presupuse a fi din aur, au fost descoperite ascunse in sosete, in bagajul de cala al unui copil in varsta de 14 ani, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Acesta venea din SU.

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit doi ani, din 2026

Ion Lungu, AFEER: Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda va provoca probleme doar daca nu se va face nimic pentru inlocuirea cantitatii de energie produsa de acesta Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit timp de doi ani, incepand din 2026, pentru lucrari de tehnologizare, acestea urmand sa prelungeasca durata sa de functionare cu 30 de ani, dupa cum a declarat, ieri, Romeo Urjan, seful Directiei Tehnice si de Retehnologizare din cadrul Nuclearelectrica, citat de Agerpres.

Cresc accizele din ianuarie, dupa o pauza de doi ani. Scumpiri IMPORTANTE in mai multe domenii

Dupa o perioada de doi ani in care au stagnat, accizele pentru anul viitor cresc peste nivelul prevazut in actualul Cod Fiscal, prin actualizare cu inflatia, noile niveluri fiind agreate acum, oficial, la nivel.

Reactorul 1 de la centrala nucleara Cernavoda va fi inchis pentru doi ani

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit pentru efectuarea unor lucrari de tehnologizare, incepand din 2026, potrivit digi24. ro. Aceste lucrari vor dura doi ani si vor imbunatati durata de functionare a.

Un copil de 2 ani si jumatate a plecat de lnga bona sa si s-a plimbat cu autobuzul prin Galati

Un copil de doar doi ani si jumatate din Galati s-a pierdut de bona sa, a traversat un bulevard, a urcat intr-un autobuz si a facut o plimbare in timp ce era cautat de parinti, de Politie si de jandarmi, relateaza Mediafax. Aventura a tinut o jumatate de ora, iar, la final, copilul a fost gasit.

Secretul unui Copil minune: Marius a copiat o decizie luata si de Simona Halep si a devenit alt jucator

Marius Copil a incheiat, duminica, cel mai bun turneu facut din cariera sa de pana acum si, chiar daca a pierdut finala de la Basel in fata legendarului Roger Federer 3 ATP), a parasit terenul cu capul sus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )