Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce avere are Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane

B1 B1,
Ce avere are Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane

Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane implineste varsta de 69 de ani pe data de 22 iulie. Acesta a fost ales in aceasta functie de catre Colegiul Electoral Bisericesc la data de 12 septembrie 2007,. continuă pe B1

Decizie soc din partea Bisericii Ortodoxe Romane, in plina pandemie de COVID-19. Cum vor fi impartasiti credinciosii

Biserica Ortodoxa Romana a transmis un comunicat in care anunta ca toate Bisericile Ortodoxe autocefale raman fidele traditiei liturgice ortodoxe de impartasire. Anuntul vine in contextul in care tara noastra se confrunta cu o crestere exploziva a numarului de cazuri, fiind inregistrate in ultimele 24 de ore 994 de cazuri noi. Decizia luata de BOR .

Noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, ales marti de Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se intruneste marti, 21 iulie, pentru a alege prin vot secret noul arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. in cursa s-au inscris Preasfintitul Calinic Botosaneanul si Preasfintitul Damaschin Dorneanul. Sinodul Patriarhal va putea adauga inca doua nume dintre care unul de rezerva).

CORONAVIRUS |Patriarhul Daniel surprins cu masca la o reuniune publica (GALERIE FOTO)

Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a fost surprins la un eveniment public purtand masca de protectie, asa cum recomanda autoritatile in contextul pandemiei de coronavirus. S-a.

VIDEO Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis: cine este noul arhiepiscop al Sucevei si Radautilor

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane l-a ales, in sedinta de lucru din data de 21 iulie, pe noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. in cursa au fost inscrisi doi candidati: PS Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasi, si PS Damaschin Dorneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.

Patriarhul Daniel a implinit 69 de ani. Slujba Te Deum, oficiata la Catedrala Patriarhala

Preafericitul Parinte Daniel, pe numele de mireanDan Ilie Ciobotea, implineste 69 de ani. Actualul patriarh alBisericii Ortodoxe Romane a fost ales de catre Colegiul Electoral Bisericesc la data de.

Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Celebra prezicatoare Carmen Harra stie sa se vanda. Pe langa afacerile sale din domeniul imobiliar din SUA, unde locuieste din 1983, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internatinala, ba chiar face si consultatii promotionale. Toate insumate i-au adus o avere impresionanta cantaretei din grupul muzical de odinioara Trio Express. Carmen Harra, avere impresionanta in .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Seful Amazon a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, intr-o singura zi! Jeff Bezos, in varsta de 56 de ani, a batut astfel recordul miliardarilor cucel mai mare salt facut de o persoana intr-o singura zi, de cand Bloomberg monitorieaza activitatea financiara a miliardarilor, conform Mediafax. Jeff Bezos a facut 13 miliarde de .

Care este numele real pe care il poarta Preafericitul Daniel. Asa este trecut in buletin

Cu totii ne-am intrebat care este numele real al Preafericitului Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Ei bine, s-a aflat acum care este numele sau de mirean, cel din buletin. Astazi implineste varsta de 69 de ani. S-a aflat care este numele Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,Preafericitul Parinte Daniel, s-a nascut .

Patriarhul Daniel, felicitat telefonic de Klaus Iohannis si Ludovic Orban cu ocazia zilei de nastere. Preafericitul Parinte i-a intampinat cu masca de protectie pe cei care au mers la Catedrala Patriarhala

Preafericitul Parinte Daniel, pe numele de mireanDan Ilie Ciobotea, implineste, miercuri, 69 de ani. Cu aceasta ocazie, Patriarhul Romaniei a fost felicitat si telefonic de presedintele Klaus Iohannis si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )