Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cu ce avere pleaca Monica Macovei din Parlamentul European dupa 10 ani

Antena3 Antena3,
Cu ce avere pleaca Monica Macovei din Parlamentul European dupa 10 ani

Dupa 10 ani, Monica Macovei pleaca din Parlamentul European. Nu s-a mai gasit niciun partid care sa o puna pe liste. Fostul ministru de Justitie preferat al lui Traian Basescu a devenit europarlamentar pe listele. continuă pe Antena3

USR a validat afilierea la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European / Barna: Nu se pune problema afilierii domnului Ponta la aceasta noua grupare

Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania, reunit sambata la Braila, a validat afilierea europeana la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European, informeaza USR. Decizia de validare a afilierii europene a intrunit 84 de voturi pentru, un vot impotriva si trei abtineri.

EMIL DUMITRU, PRESEDINTELE FEDERATIEI PRO AGRO: Legea dublului-standard, aprobata in Parlamentul European, lasa loc interpretarilor

In cazul in care se constata diferente de calitate in cel putin trei tari, comerciantii pot primi amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri, sustine presedintele ANPC, Marius Pirvu Legea dublului-standard a fost aprobata in Parlamentul European si urmeaza sa fie publicata in Monitorul European, in luna septembrie, moment din care vom avea cadrul legal efectiv pentru a pune in aplicare dublul-standard, a afirmat, vineri, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC), Marius Pirvu.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

Partidul lui Ponta s-a afiliat in Parlamentul European

Anunt de ultima ora al liderului Pro Romania, Victor Ponta. Partidul condus de fostul premier a devenit membru al PDE. ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European!, a scris.

Partidul lui Ponta s-a afiliat in Parlamentul European. A ajung coleg de grup cu Ciolos

Anunt de ultima ora al liderului Pro Romania, Victor Ponta. Partidul condus de fostul premier a devenit membru al PDE. ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European!, a scris.

Be EU. Mircea Diaconu: Mancarea e din plastic in Parlamentul European

Actorul Mircea Diaconu a precizat in cadrul emisiunii BeEU, sambata, ca in Parlamentul mancarea este din plastic si este lipsita de gust. Rememorandgustul de acasa, acesta a adaugat ca.

Primarul din Piatra Neamt, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare: O decizie nedreapta

Achitarea ar fi fost solutia corecta in ce ma priveste, a spus marti, pe Facebook, primarul din Piatra Neamt, Dragos Chitic, dupa ce a aflat de sentinta magistratilor Curtii de Apel Bacau, prin care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Un tanar din Valcea, mort dupa ce a fost strivit intr-o banda transportoare

Tragedie pentru un tanar de 27 de ani, angajat la o firma producatoare de pavaje si tigla din Ramnicu Valcea. Barbatul a murit duminica strivit pe o banda transportoare, potrivit Inspectoratului pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )