Libnet.ro
UNICEF

12:00

Partidul lui Ponta s-a afiliat in Parlamentul European. A ajung coleg de grup cu Ciolos

Antena3 Antena3,
Partidul lui Ponta s-a afiliat in Parlamentul European. A ajung coleg de grup cu Ciolos

Anunt de ultima ora al liderului Pro Romania, Victor Ponta. Partidul condus de fostul premier a devenit membru al PDE. ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European!, a scris. continuă pe Antena3

Partidul lui Ponta s-a afiliat in Parlamentul European

Anunt de ultima ora al liderului Pro Romania, Victor Ponta. Partidul condus de fostul premier a devenit membru al PDE. ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European!, a scris.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

USR a validat afilierea la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European / Barna: Nu se pune problema afilierii domnului Ponta la aceasta noua grupare

Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania, reunit sambata la Braila, a validat afilierea europeana la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European, informeaza USR. Decizia de validare a afilierii europene a intrunit 84 de voturi pentru, un vot impotriva si trei abtineri.

EMIL DUMITRU, PRESEDINTELE FEDERATIEI PRO AGRO: Legea dublului-standard, aprobata in Parlamentul European, lasa loc interpretarilor

In cazul in care se constata diferente de calitate in cel putin trei tari, comerciantii pot primi amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri, sustine presedintele ANPC, Marius Pirvu Legea dublului-standard a fost aprobata in Parlamentul European si urmeaza sa fie publicata in Monitorul European, in luna septembrie, moment din care vom avea cadrul legal efectiv pentru a pune in aplicare dublul-standard, a afirmat, vineri, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC), Marius Pirvu.

Cu ce avere pleaca Monica Macovei din Parlamentul European dupa 10 ani

Dupa 10 ani, Monica Macovei pleaca din Parlamentul European. Nu s-a mai gasit niciun partid care sa o puna pe liste. Fostul ministru de Justitie preferat al lui Traian Basescu a devenit europarlamentar pe listele.

Un deputat PSD trece la grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta / El a mai plecat la partidul lui Ponta si anul trecut, iar dupa cateva zile a revenit in PSD

Un deputat PSD a anuntat marti conducerea Camerei Deputatilor ca va trece in grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta. Parlamentarul a mai plecat din PSD la partidul lui Ponta si in decembrie 2018, dar dupa cateva zile s-a intors in formatiunea condusa pana de curand de Liviu Dragnea.

Be EU. Mircea Diaconu: Mancarea e din plastic in Parlamentul European

Actorul Mircea Diaconu a precizat in cadrul emisiunii BeEU, sambata, ca in Parlamentul mancarea este din plastic si este lipsita de gust. Rememorandgustul de acasa, acesta a adaugat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )