Libnet.ro
UNICEF

10:00

Averea celei mai bogate femei din China a urcat cu peste 6 mld. dolari in cateva zile

Hotnews Hotnews,
 Averea celei mai bogate femei din China a urcat cu peste 6 mld. dolari in cateva zile

Cea mai bogata femeie din China, Yang Huiyan, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari in sapte zile de tranzactii bursiere, cresterea fiind a doua ca marime in acest an dupa cea inregistrata de fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, transmite Bloomberg, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

Directorul si fondatorul Amazon,Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea sa a atins 105,1 miliarde de dolari. El l-a depasit asfel pe Bill Gates, in topul magnatilor.

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,.

Schimbare de strategie si CEO la Petrom: cum arata cifrele Marianei Gheorghe in deceniul petrecut la carma celei mai puternice companii din Romania

OMV Petrom a anuntat saptamana aceasta inlocuirea Marianei Gheorghe din functia de CEO al companiei cu fostul executiv BP de origine scotiana Christina Verchere. Aducerea unui executiv cu experienta, in special pe segmentul de explorare si productie.

Rata anuala a inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-au scumpit cu 43,2% in ultimul an, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

Asta e cea mai rea zodie din horoscop: iti face rau fara sa aiba nicio remuscare

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare sau femei care sunt extrem de rele. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Aceasta femeie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume! Cum arata in comparatie cu oamenii obisnuiti - VIDEO

O tanara din Rusia a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare!Ekaterina Lisina detine recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina atrage.

ROBOR la trei luni s-a depreciat la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Euro NCAP a dat publicitatii cele mai sigure masini din fiecare clasa testate in 2017. In total sase masini care au obtinut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranta europene. Acestea sunt Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Opel/Vauxhall Crossland X, Subaru XV si Subaru Impreza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )