Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

B1 B1,
Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,. continuă pe B1

Averea celei mai bogate femei din China a urcat cu peste 6 mld. dolari in cateva zile

Cea mai bogata femeie din China, Yang Huiyan, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari in sapte zile de tranzactii bursiere, cresterea fiind a doua ca marime in acest an dupa cea inregistrata de fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill.

Sondaj spectaculos. Cea mai mare parte din populatia Ungariei nu vrea ca maghiarii din strainatate sa voteze la alegerile parlamentare

La nivelul intregii populatii a Ungariei, doar 20% sunt de acord ca maghiarii din afara granitelor tarii sa participe la alegerile parlamentare din Ungaria, care vor avea loc pe 8 aprilie, rezulta din datele.

Asta e cea mai rea zodie din horoscop: iti face rau fara sa aiba nicio remuscare

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare sau femei care sunt extrem de rele. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta.

Jeff Bezos este cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos este acum cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a ajuns luni la 105,1 miliarde de dolari, potrivit tracker-ului de miliardari al Bloomberg. Aceasta valoare eclipseaza recordul detinut anterior de fondatorul Microsoft, Bill Gates, scrie CNN.

Catrinel Sandu, despre cea mai grea perioada din viata sa: Un an de zile am plans!

Cea mai saraca localitate din Romania. Toti oamenii au plecat, sute de case sunt pustii

In Romania, saracia atinge in unele zone cote alarmante. in secolul XXI, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o localitate romaneasca a ramas fara speranta, dupa ce aproape.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )