Libnet.ro
UNICEF

11:45

Averea celor mai bogati 1.000 de britanici a atins un nivel-record, de 519 miliarde de lire sterline.Doar trei din primii 20 sunt originari din Insula

Adevărul Adevărul,
Averea celor mai bogati 1.000 de britanici a atins un nivel-record, de 519 miliarde de lire sterline.Doar trei din primii 20 sunt originari din Insula

Averea celor mai bogati 1. 000 de britanici a crescut cu 15,4% fata de anul trecut, la 518,9 miliarde de lire sterline - aproximativ 874 miliarde de dolari, nivel-record echivalent cu o treime din Produsul Intern Brut PIB) al tarii, potrivit unui top intocmit de publicatia Sunday Times si citat de CNBC. continuă pe Adevărul

Sunday Times: Averea celor mai bogati 1.000 de britanici a atins un nivel-record, de 519 miliarde de lire sterline

Averea celor mai bogati 1. 000 de britanici a crescut cu 15,4% fata de anul trecut, la 518,9 miliarde de lire sterline - aproximativ 874 miliarde de dolari, nivel-record echivalent cu o treime din Produsul Intern Brut PIB) al tarii, potrivit unui top intocmit de publicatia Sunday Times si citat de CNBC.

Adele, al doilea an consecutiv in topul clasamentului celor mai bogati muzicieni britanici

Adele ocupa, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in clasamentul celor mai bogati tineri muzicieni britanici, scrie The Telegraph. in acest clasament in care sunt inclusi doar artisti sub 30 de ani, Adele.

Adele, in topul celor mai bogati muzicieni sub 30 de ani. Afla ce avere are

Vesti bune pentru Adele. Cantareata britanica a intrat in topul celor mai bogati tineri muzicieni, sub 30 de ani, intocmit de Sunday Times, cu o avere estimata la 45 de milioane de lire sterline.

Stare de alerta in Bosnia si Serbia din cauza celor mai grave inundatii din ultimii 120 de ani: Mii de persoane, evacuate

Autoritatile din Serbia si din Bosnia-Hertegovina, care se confrunta cu cele mai grave indundatii din ultimii 120 de ani, au instituit stare de alerta, joi, armatele celor doua tari fiind mobilizate pentru a.

De la covoare la florile din glastra: trucuri care prelungesc durata de viata a celor mai diverse lucruri

Inlocuirea cat mai rapida a obiectelor achizitionate este unul din principiile pe care se bazeaza societatea de consum. Durata de utilizare a produselor este atent stabilita, in asa fel incat acestea sa se uzeze dupa un anumit numar de utilizari, de la caz la caz. Exista, totusi, modalitati de a mentine pentru mai mult timp, in stare buna, achizitiile facute, ceea ce se traduce in economisirea banilor.

Business B1 la zi: Schimbare de lider in topul celor mai mari companii din Romania (VIDEO)

Automobile Dacia SA a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 18,4 miliarde de lei 4,16 mld. euro), in crestere cu 45% fata de anul anterior, cel mai bun rezultat din istorie pentru fabrica de autoturisme de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )