Libnet.ro
UNICEF

20:30

Stare de alerta in Bosnia si Serbia din cauza celor mai grave inundatii din ultimii 120 de ani: Mii de persoane, evacuate

B1 B1,
Stare de alerta in Bosnia si Serbia din cauza celor mai grave inundatii din ultimii 120 de ani: Mii de persoane, evacuate

Autoritatile din Serbia si din Bosnia-Hertegovina, care se confrunta cu cele mai grave indundatii din ultimii 120 de ani, au instituit stare de alerta, joi, armatele celor doua tari fiind mobilizate pentru a. continuă pe B1

Vanzarile de medicamente, in scadere din cauza iernii mai calde

Vanzarile de medicamente din Romania, la pret de distributie, au scazut in primul trimestru cu 4%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 668,8 milioane euro, sub asteptari, pe fondul unei ierni mai calde decat de obicei, potrivit datelor.

Profitul Petrom, sub asteptari, din cauza taxelor mai mari si a scaderii vanzarilor

Profitul Petrom a fost sub asteptarile brokerilor de pe piata noastra de capital, care ne-au declarat ca rezultatele companiei din primul trimestru au fost afectate mai puternic decat estimarile lor de noile taxe si conditiile din piata de energie si carburanti, care au condus la scaderea vanzarilor.

Stare de urgenta si de dezastru natural in Serbia, Bosnia si Hertegovina din cauza inundatiilor; 5 morti / atentionare de calatorie

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani. MAE roman face atentionari de calatorie. In Bosnia - stare de dezastru natural, in Serbia, stare de urgenta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Serbiei, precum si al Bosniei si Hertegovinei ca, pe fondul inundatiilor produse in ultimele zile, autoritatile centrale si locale au declarat, la data de 15 mai 2014, stare de dezastru natural, potrivit EurActiv. ro.

Stare de urgenta in Bosnia si in Serbia, tari unde inundatiile au provocat moartea a cinci persoane

Autoritatile din Serbia si din Bosnia-Hertegovina au instituit joi stare de alerta, cauza acestor decizii fiind inundatiile cu care se confrunta, cele mai grave din ultimii 120 de ani, potrivit agentiei Reuters.

Adele, al doilea an consecutiv in topul clasamentului celor mai bogati muzicieni britanici

Adele ocupa, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in clasamentul celor mai bogati tineri muzicieni britanici, scrie The Telegraph. in acest clasament in care sunt inclusi doar artisti sub 30 de ani, Adele.

Adele, in topul celor mai bogati muzicieni sub 30 de ani. Afla ce avere are

Vesti bune pentru Adele. Cantareata britanica a intrat in topul celor mai bogati tineri muzicieni, sub 30 de ani, intocmit de Sunday Times, cu o avere estimata la 45 de milioane de lire sterline.

Om de afaceri care s-a aflat in topul celor mai bogati romani, in arestul politiei

Omul de afaceri Marius Benegui, care a fost inclus in urma cu mai multi ani in topul celor mai bogati romani realizat de o revista de specialitate, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

General Motors recheama in service aproape 2,7 milioane de masini din cauza unor probleme la stopuri

Aproape 2,7 milioane de masini sunt rechemate in service de General Motors din cauza unor probleme la stopuri, scrie 0-100. Hotnews. Cele mai multe dintre masinile vizate sunt comercializate inSUA, si anume.

General Motors recheama in service 2,7 milioane masini, din cauza stopurilor

General Motors GM) recheama in service aproape 2,7 milioane de masini, la nivel mondial, din cauza stopurilor, care pot functiona defectuos, scrie presa americana. Cele mai multe dintre autovehiculele vizate de recall sunt comercializate in SUA, marcile Chevrolet, Cadillac, Saturn si Pontiac. Aceasta rechemare in service duce numarul total de masini rechemate in acest an spre opt milioane.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )