Libnet.ro
UNICEF

20:30

Avertisment ANM: Cod galben de ceata si vizibilitate redusa. Ce zona e vizata

Antena3 Antena3,
Avertisment ANM: Cod galben de ceata si vizibilitate redusa. Ce zona e vizata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabila in urmatoarele trei ore si jumatate, in. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. Si pe A2 este ceata, cu vizibilitate sub 50 de metri

Meteorologii anunta instituirea codului galben de ceata duminica dimineata in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. De asemenea, si pe autostrada A2 este semnalata ceata incepand cu ora 8. 00, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi

Meteorologii anunta instituirea codului galben de ceata duminica dimineata in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. Pentru Constanta si Tulcea, codul a fost instituit la ora 5:00, fiind valabil pana la ora 10:00.

Cod galben de ceata, in judetul Constanta, pana la ora 10.00

Un cod galben de ceata si vizibilitate redusa este in vigoare, marti dimineata, in judetul Constanta, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod portocaliu si cod galben pentru mai multe judete ale tarii. COD : PORTOCALIU Data emiterii : 17-09-2017 ora 19 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 17-09-2017 ora 19:35 pana.

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in sase judete

Sase judete sunt vizate, marti, de un cod galben de ploi torentiale si vijelii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

METEO. Cod galben de vant, in sudul tarii

Un cod galben de vant este in vigoare, marti, pana la ora 15. 00, in mai multe judete, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Patru judete, sub cod galben de ploi, pana la ora 18.00

Un cod galben de ploi va fi in vigoare, duminica, pana la ora 18. 00, in patru judete din vestul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod Galben de vant puternic, pana la ora 15.00

Mare atentie daca porniti la drum sau aveti de gand sa petreceti mai mult timp afara. La ora 10. 00 a intrat in vigoare o avertizare nowcasting, cod galben de vant puternic, valabila si pentru zona joasa a judetului Dambovita pana la ora 15.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de furtuna si Cod galben de vant. Ce judete sunt vizate

Update: Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau,.

Cod galben de furtuna in Sibiu si Brasov si cod galben de vant in patru judete. Vantul poate atinge 65 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila pana la 12. 30, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita, pana la ora 15.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )