Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului. Conform Administratiei Nationale de. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Dobrogei, Banatului si Transilvaniei

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului.

Cod Rutier 2019. Schimbari importante pentru soferi! Vor fi nevoiti sa faca mai multe cursuri speciale

Conducatorii auto au parte de noi modificari! Noile schimbari din codul rutier din 2019 indica faptul ca soferii sunt obligati sa faca anumite cursuri speciale pentru a mai putea sofa. Iata despre ce este vorba! Cod Rutier 2019. Soferii, nevoiti sa faca alte cursuri speciale Noile modificari din Codrul Rutier 2019 arata faptul ca soferii .

Larisa si Marian Dragulescu s-au impacat, dupa 11 ani. Au revenit unul in bratele altuia, dupa mai multe relatii esuate

Larisa si Marian Dargulescu si-au unit din nou destinele dupa ce au divortat in anul 2008 cu scandal. Larisa l-a acuzat atunci pe gimnast ca a agresat-o fizic, insa in ultima perioada au revenit la ganduri mai bune. Cei doi formeaza din nou un culplu dupa 11 ani de relatii esuate. Larisa si Marian Dragulescu .

Mai multe ONG-uri o acuza pe Gabriela Firea de rea vointa si indolenta: 2.800 de persoane vulnerabile nu vor mai beneficia de servicii sociale

Mai multe ONG-uri acuza conducerea Primariei Capitalei ca 2. 800 de persoane vulnerabile nu vor mai beneficia de servicii sociale dupa ce primarul Gabriela Firea nu a pus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General proiectul alocarii finantarilor pentru proiectele selectate chiar de municipalitate pentru a primi bani, in cadrul competitiei anuale. Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) a anuntat ONG-urile ca proiectele nu mai pot fi implementate deoarece trebuiau finalizate pana la jumatatea lunii decembrie, deci nu ar mai fi timp.

Reuters: Oficiali guvernamentali din mai multe tari,vizati de atacul cibernetic asupra WhatsApp

Oficiali guvernamentali si militari de rang inalt din mai multe tari aliate cu SUA au fost vizati de atacul cibernetic care a profitat de o vulnerabilitate a aplicatiei WhatsApp, informeaza agentia de stiri Reuters, citand persoane implicate in investigatia interna a companiei.

Tanar retinut de politisti dupa ce a comis mai multe inselaciuni prin metoda Accidentul

Un tanar de 21 de ani este cercetat pentru inselaciune dupa ce politistii au stabilit ca a pacalit mai multe persoane, pe care le-a contactat telefonic, spunandu-le ca rudele acestora au fost implicate in accidente rutiere.

Argentina: Mai multe artefacte naziste dintr-un muzeu s-au dovedit a fi false

In luna iunie a anului 2017, in Buenos Aires a fost descoperit un cufar in interiorul caruia se aflau mai multe obiecte naziste. inca de pe atunci, investigatorii au declarat ca doar 10 dintre cele 75 de articole gasite sunt autentice. Acum, la aproape un an si jumatate de la descoperire, autoritatile au hotarat sa nu expuna niciun obiect dintre cele descoperite in cufar, scrie CNN.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos,.

VIDEO A aruncat cu dolari la o conferinta de presa, revoltat ca Ion Ceban ar fi estorcat bani de la mai multe companii de constructii: Sa te saturi, potlogarule

Presedintele Partidului Frontul Salvarii Moldovei, Marcel Darie, a recurs la un gest mai putin obisnuit marti, 29 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a decis sa arunce cu mai multe bancnote a cate un dolar fiecare, in semn de protest fata de actiunile ilegale ce ar fi fost comise anterior de catre socialistul Ion Ceban, actual candidat la functia de primar de Chisinau.

Raed Arafat: Exista mai multe interese in domeniul urgentei, care pot fi in spatele atacurilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca exista multe interese in dom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )