Libnet.ro
UNICEF

00:07

Larisa si Marian Dragulescu s-au impacat, dupa 11 ani. Au revenit unul in bratele altuia, dupa mai multe relatii esuate

Playtech Playtech,
Larisa si Marian Dragulescu s-au impacat, dupa 11 ani. Au revenit unul in bratele altuia, dupa mai multe relatii esuate

Larisa si Marian Dargulescu si-au unit din nou destinele dupa ce au divortat in anul 2008 cu scandal. Larisa l-a acuzat atunci pe gimnast ca a agresat-o fizic, insa in ultima perioada au revenit la ganduri mai bune. Cei doi formeaza din nou un culplu dupa 11 ani de relatii esuate. Larisa si Marian Dragulescu . continuă pe Playtech

Telenovela in varianta romaneasca! S-au impacat dupa 11 ani de la divort

La 11 ani de cand au divortat cu scandal, au ajuns din nou unul in bratele celuilalt. Este vorba deLarisa 34 de ani) si gimnastul Marian Dragulescu 38 de ani). Sportivul si fosta sa partenera au.

Dupa 12 ani de casnicie, aceasta femeie a avut parte de socul vietii ei. Nu ii venea sa creada ca a impartit viata cu acest om: Sotul meu m-a lasat pentru...

O femeia a avut parte de socul vietii ei dupa 12 ani de casnicie. Nici acum nu ii vine sa creada ca a impartit viata cu acest om. E disperata si nu mai stie ce sa faca, asa ca a marturisit cu durere.

Soc in lumea mondena: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Fanii sunt uluiti... (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. Ce se intamplase de fapt?

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. in tot acest timp traise de fapt o.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

Progres sau regres? Numarul divorturilor survenite dupa 20 de ani de casnicie aproape ca s-a dublat in ultimii 30 de ani

Motivele nu sunt foarte clare, dar simptomul e confirmat statistic: numarul romanilor care inainteaza actele de divort dupa mai bine de 20 de ani de casatorie s-a dublat. in 1990, aveam putin peste 4. 000 de cupluri care depasisera pragul critic de 20 de ani de viata in comun si care voiau sa divorteze. Anul trecut, peste 8. 200 de cupluri au inaintat actele de divort dupa 20 de ani de cand si-au jurat sa-si fie alaturi la bine si la rau. E si o expresie a libertatilor de dupa Revolutie, dar unii ar putea interpreta aceasta evolutie ca o degradare a vietii de cuplu.

E DESPARTIREA MOMENTULUI! Au spus ADIO, dupa 9 ANI! Nimeni NU SE ASTEPTA la UNA CA ASTA! (FOTO)

Vestea a venit ca un traznet! Ian Ziering, actorul din serialul Beverly Hills personajul Steve Sanders), divorteaza de sotia sa, dupa un mariaj de 9 ani! Anuntul despartirii a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )