Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cod Rutier 2019. Schimbari importante pentru soferi! Vor fi nevoiti sa faca mai multe cursuri speciale

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Schimbari importante pentru soferi! Vor fi nevoiti sa faca mai multe cursuri speciale

Conducatorii auto au parte de noi modificari! Noile schimbari din codul rutier din 2019 indica faptul ca soferii sunt obligati sa faca anumite cursuri speciale pentru a mai putea sofa. Iata despre ce este vorba! Cod Rutier 2019. Soferii, nevoiti sa faca alte cursuri speciale Noile modificari din Codrul Rutier 2019 arata faptul ca soferii . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Ce amenda risca soferii, daca nu au anvelope de iarna. Politia Romana tocmai a facut anuntul

Politia Romana a facut anuntul important pentru soferi! Datorita vortexului polar, schimbarea dintre sezoane pare din ce in ce mai mare. in acest context, daca perioada rece se apropie cu pasi repezi, soferii trebuie deja sa aiba anvelope de iarna in dotare. Cod Rutier 2019. Ce amenda risti, daca nu ai anvelope de iarna? Politia .

Cod rutier 2019. Regulile rutiere pe care orice sofer trebuie sa le respecte pe timp de ploaie. Mesaj important de la Politia Romana

Dupa o lunga perioada cu temperaturi mai ridicate decat media normala pentru acest sezon, vremea rea a pus stapanire peste toata tara, iar politistii au facut mai multe recomandari pentru soferi si pietoni, in vederea reducerii numarului de accidente rutiere. Oamenii legii le recomanda soferilor sa conduca prudent, iar pietonii sunt sfatuiti sa fie mai .

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat .

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Schimbari radicale pentru zodii. Scorpionii au parte de provocari interesante, Capricornii au nevoie de dragoste

Iata horoscopul general al lunii NOIEMBRIE 2019 . Noiembrie incepe sub efectul Lunii Noi in Scorpion ce a avut loc pe 28 octombrie dar si a tranzitului Mercur retrograd ce a inceput din 31.

Alegeri prezidentiale 2019. Contracandidat surpriza pentru Iohannis in turul 2

Klaus Iohannis ar putea avea un contracandidat surpriza in turul 2 al alegerilor prezidentiale din acest an. Este o veste care vine la mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult, o confirma si datele unui sondaj efectuat de curand, informatia fiind una surprinzatoare si care ar putea face .

O noua lovitura pentru soferi! Cu cat se vor scumpi carburantii de la 1 ianuarie ca urmare a ajustarii accizelor

Benzina si motorina vor fi mai scumpe cu circa 8 bani pe litru, incepand cu 1 ianuarie 2020, in conditiile in care accizele la carburanti se ajusteaza anual, cu rata inflatiei, scrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )