Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un roman, erou de ziua lui pentru un bebelus din Italia

Antena3 Antena3,
Un roman, erou de ziua lui pentru un bebelus din Italia

Ioan Eugen Moldovan a donat marti, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un bebelus de cinci luni din Italia. Barbatul este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari. continuă pe Antena3

Gestul unui roman de ziua lui: A donat celule stem pentru un bebelus din Italia. Cum te poti inscrie in Registrul Donatorilor Voluntari

Ioan Eugen Moldovan a donat marti, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un bebelus de cinci luni din Italia. Ioan Eugen Moldovan a donat ieri, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un bebelus de cinci luni din Italia.

Un roman a donat de ziua lui celule stem hematopoietice pentru a salva viata unui copil din Italia: Daca esti sanatos, nu te impiedica nimic sa donezi

Ioan Eugen Moldovan a donat ieri, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un copil din Italia. El este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice de 3 ani, dar abia in luna august a acestui an a fost sunat pentru prima data si intrebat daca vrea sa doneze, dupa ce a fost identificat in registrele internationale drept donator 100% compatibil pentru un pacient din Italia.

Drama sfasietoare a unui roman din Italia. Dorel a avut incredere in prietenul sau, dar a murit azvarlit pe camp. Avea doar 23 de ani

Drama sfasietoare a unui roman din Italia. Dorel a avut incredere in prietenul sau, dar a murit azvarlit pe camp. Avea doar 23 de ani .

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! (FOTO+VIDEO)

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! .

Ce i-a pus Oana Roman fiicei sale, in camera. Extravaganta din vila de 160.000 de euro FOTO

Dupa ani de locuit la casa, s-a mutat la bloc. A stat ce a stat, iar lipsa spatiului a adus-o tot pe pamant, schimbare care a costat-o 160. 000 de euro. Amenajarile noii locuintei sunt in toi, dar camera fiicei sale a trebuit sa fie prima gata. Ce i-a pus Oana Roman micutei Isabela in dormitor? .

Excursii gratis de 8 milioane de lei pentru pensionarii din S1

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran-Moeciu,.

Dramele continua pentru locuitorii din blocul groazei. Se incepe decontaminarea si toate bunurile lor vor fi distruse!

Oamenii care locuiesc in blocul groazei din Timisoara ar putea ramane fara mobila sau haine. Specialistii incep astazi decontaminarea in blocul groazei, proces care ar putea presupune distrugerea tuturor.

O comisie pentru siguranta din SUA cere Boeing sa reproiecteze sistemul elicei la avioanele 737 NG

Comisia pentru Siguranta Transporturilor Nationale din Statele Unite a cerut, marti, Boeing sa reproiecteze structura carcasei elicei pentru toate avioanele 737 NG si sa inlocuiasca sistemul respectiv pentru toate avioanele existente, dupa un incident produs in aprilie 2019 in care o femeie a fost ucisa intr-un avion al operatorului Southwest Airlines din cauza defectarii unui motor in urma ruperii unei palete a elicei.

Modificare URIASA pentru FEMEILE din ROMANIA! Pot IESI MAI DEVREME la PENSIE! S-A SCHMBAT tot ce stiai pana acum

Vesti bune pentru femeile care vor sa iasa mai dvereme la pensie! LACRIMI PENTRU CATALIN BOTEZATU! S-A iNTAMPLAT DUPA OPERATIA CUMPLITA! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Exista cateva conditii.

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )