Libnet.ro
UNICEF

10:15

Avertisment ONU: schimbarile climatice vor afecta cele mai aglomerate zone

România Liberă România Liberă,
Avertisment ONU: schimbarile climatice vor afecta cele mai aglomerate zone

Zona Marii Britanii si zona centrala si sudica a Europei vor fi serios afectate de schimbarea climat. continuă pe România Liberă

Cele mai subtiri telefoane ale viitorului vor avea SIM-ul in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

Cele mai subtiri telefoane vor avea SIM in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Romania: Magazinele online, printre cele mai rapide cresteri de pe piata eCommerce europeana

Magazinele online din Romania inregistreaza una dintre cele mai rapide cresteri din Europa Centrala .

Oferta EURES: 1.236 locuri de munca, vacante in strainatate, cele mai multe in Germania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 236 locuri de munca vacante, cele mai multe posturi fiind in Germania, aproximativ 700.

Caru' cu vedete: Uite ce nota de plata colosala a achitat Jay-Z dupa o iesire cu baietii; Au facut sex la Ferma vedetelor si au recunoscut; Una dintre cele mai indragite prezentatoare renunta la emisiune

Un celebru prezentator marca la doua porti! Pe cine a parasit pentru un fost iepuras Playboy. Smiley si Gina Pistol formeaza, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca au. 10 cupluri de vedete de la noi unde diferenta de varsta este mai mare in favoarea partenerei. Elena Basescu 37 de ani) - Catalin Tomata 25 de ani) - diferenta de varsta: 12 ani. Mezina fostului.

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro.

OMS: Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in anul 2017

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeola inregistrate in 2017, fiind urmata indeaproape de Italia si Ucraina, scrie Hotnews .

Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in 2017, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Europa a inregistrat o crestere puternica a cazurilor de rujeola in 2017, situatie considerata o tragedie de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), iar Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de pojar inregistrate anul trecut, respectiv 5. 562, fiind urmata de Italia, cu 5. 006 cazuri si Ucraina, cu 4. 767, scrie News. ro citand BBC.

Dambovita. Cele mai mari prejudicii la buget, stabilite de Curtea de Conturi

Matasaru, Corbii Mari si Baleni sunt localitatile din Dambovita cu cele mai mari prejudicii stabilite de Curtea de Conturi, conform raportului pe 2016, dat luni publicitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )