Libnet.ro
UNICEF

16:30

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Adevărul Adevărul,
Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro. continuă pe Adevărul

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai importanti investitori: O problema mare in Silicon Valley - este prea usor sa obtii bani

Bill Gurley, unul dintre cei mai mari invesitotori din Statele Unite atrage atentia ca exista o porblema sistematica in Silicon Valley ratele dobanzilor sunt prea mici, iar capitalul din piata e prea mare, o combinatie periculoasa si fara precedent. Cu alte cuvinte, el atrage atentia ca startup-urile obtin prea usor finantari prea mari, ceea ce este anormal si ar putea insemna ca multe dintre aceste startup-uri sunt umflate, iar antreprenorii buni sunt dezavantajati de situatie.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

PayPal-ul criptomonedelor: Una dintre cele mai mari platforme de tranzactionare ataca zona de e-commerce cu propriul procesator de plati

Coinbase, cea mai mare platforma de tranzactionare a criptomonedelor, si-a dezvoltat propriul instrument financiar prin care cumparatorii online sa poata sa realizeze plati in monede digitale.

Cum a reusit o studenta sa obtina un internship la una dintre cele mai mari companii din lume. Nici ei nu i-a venit sa creada (FOTO)

O studenta din Miami a reusit sa obtina un internship la Microsoft intr-un mod mai putin obisnuit. Aceasta a postat un mesaj pe LinkeIn in care a scris ca este in cautarea unui internship in domeniul.

Unul dintre cele mai valoroase coruri din Romania, lasat fara buget dupa 38 de ani de activitate. Orasul este condus de o sleata de un analfabetism moral cumplit

Membrii Coralei Academice Euphonia din Ramnicu Valcea au redactat o scrisoare deschisa in care acuza conducerea primariei locale ca a micsorat bugetul formatiei pana intr-acolo incat a dus-o in pragul desfiintarii.

VIDEO Billy Graham, unul dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX, a murit la varsta de 99 de ani. in 1984 a vizitat Romania

Evanghelistul Billy Graham, considerat una dintre cele mai mari personalitati ale secolului XX, a murit miercuri, la varsta de 99 de ani. Graham a avut influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani.

Centrul ISU ultramodern finalizat in 2017 si ramas inchis de atunci. Probabil ca va deveni functional odata cu drumul pe patru benzi care va trece pe acolo

Centrul ISU din Targoviste, unul dintre cele mai moderne din tara, este nefolosit de aproape un an, dupa ce chiar Raed Arafat a vizitat cladirea finalizata de la Targoviste in martie 2017. Autoritatile judetene spun ca centrul ISU va deveni functional cand va fi gata calea de acces, mai exact drumul judetean pe patru benzi, care se va construi in zona.

Afaceri cu lemn: Judetele din Romania cu cele mai mari scaderi ale suprafetelor de paduri

Gorj, Maramures, Alba, Suceava, Valcea si Prahova sunt judetele din Romania cu cea mai mare scadere a suprafetei de paduri in perioada 1990-2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), consultate de Wall-Street. ro. Unul dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )