Libnet.ro
UNICEF

12:30

OMS: Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in anul 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMS: Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in anul 2017

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeola inregistrate in 2017, fiind urmata indeaproape de Italia si Ucraina, scrie Hotnews . continuă pe Wall-Street Ro

Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in 2017, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Europa a inregistrat o crestere puternica a cazurilor de rujeola in 2017, situatie considerata o tragedie de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), iar Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de pojar inregistrate anul trecut, respectiv 5. 562, fiind urmata de Italia, cu 5. 006 cazuri si Ucraina, cu 4. 767, scrie News. ro citand BBC.

Recordul Rihannei pe YouTube, doborat de o gaina. Galinha Pintadinha, cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari VIDEO

Cantareata americana Rihanna 30 de ani) a fost surclasata in topul celor mai multe videoclipuri care au depasit 100 de milioane de vizualizari. Noul record este detinut in prezent de un personaj animat, o gaina.

PREMIILE BAFTA 2018, lista castigatorilor. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a luat cele mai multe premii

Editia cu numarul 71 a ceremoniei de decernare a Premiilor BAFTA a avut loc duminica incepand cu ora locala 21:00 19:00, ora Romaniei). Premiile BAFTA sunt oferite anual pentru realizari deosebite in.

Melanie Griffith, operata pentru a doua oara de cancer de piele: Cele mai multe persoane imi spun ca arat oribil

Actrita americana Melanie Griffith 60 de ani) a marturisit ca a fost supusa unei noi interventii chirurgicale pentru a indeparta o formatiune canceroasa din zona nasului, in urma careia s-a ales cu o cicatrice vizibila.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: ROMANIA, focarul infectiilor cu RUJEOLA din Europa

Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeolainregistrate in anul 2017, cu 5. 562 de imbolnaviri. Tara noastra este urmata de Italia, cu 5. 006 cazuri si de.

Statistici ALARMANTE: ROMANIA, focarul infectiilor cu RUJEOLA din Europa

Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeolainregistrate in anul 2017, cu 5. 562 de imbolnaviri. Tara noastra este urmata de Italia, cu 5. 006 cazuri si de.

Cele mai elegante aparitii de la BAFTA Awards 2018

Ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA a avut loc aseara in Londra. Iata ce vedete cunoscute au participat si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Elevii vor putea sustine examenele de BAC picate de mai multe ori pe an

Elevii care vor lua una sau mai multe note insuficiente la examenele de bacalaureat vor putea sustine probele picate de mai multe ori pe an, pana cand le vor promova. Pentru examenele repetate vor achita o taxa, care va fi stabilita anual de catre Ministerul Educatiei si va fi calculata in functie de costurile aferente organizarii examenului de BAC.

KFC: Lantul fast-food a inchis mai multe restaurante din Marea Britanie

Mai multe restaurante ale lantului american Kentucky Fried Chicken au fost inchise saptamana aceasta.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )